Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραξε ληστεία και έξι διαρρήξεις στη Ροδόπη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραξε ληστεία και έξι διαρρήξεις στη Ροδόπη

Στο διάστημα από τις 12 ως τις 19 Ιανουαρίου, οι δράστες άρπαξαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από τέσσερις επιχειρήσεις

peripolikoepithesi
Σε έναν οικισμό της Ροδόπης εντοπίστηκαν τρεις Έλληνες που είχαν διαπράξει μία ληστεία και έξι διαρρήξεις σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Κομοτηνής, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους που έχει ταυτοποιηθεί.

Όπως εξακριβώθηκε από τις έρευνες, στο διάστημα από τις 12 ως τις 19 Ιανουαρίου, οι δράστες άρπαξαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από τέσσερις επιχειρήσεις, ενώ επιχείρησαν να διαρρήξουν και άλλες δύο χωρίς να τα καταφέρουν. Σε μία περίπτωση, όταν οι δράστες εισέβαλαν σε μια επιχείρηση και άρπαξαν το συρτάρι μιας ταμειακής μηχανής με τα χρήματα, έγιναν αντιληπτοί από έναν συγγενή της ιδιοκτήτριας που προσπάθησε να τους εμποδίσει, αλλά τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή, μία φωτογραφική μηχανή, το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και μέρος των χρημάτων τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Οι τρεις κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ για έναν από αυτούς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης