Μεγάλη διαθεσιμότητα σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για την ανανέωση των ηλεκτρικών συσκευών μας

Μεγάλη διαθεσιμότητα σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για την ανανέωση των ηλεκτρικών συσκευών μας

Το Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank σε συνεργασία με τον Κωτσόβολο στηρίζουν τους πελάτες τους που επιθυμούν να ανανεώσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές μέσω του Προγράμματος Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή μέχρι και 31/01/2023!

kentr1

Sponsored Content

Με 91 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Κωτσόβολος διαθέτει αμέτρητες επιλογές από χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και ατελείωτα οφέλη. Η μεγάλη διαθεσιμότητα σε αμέτρητες επιλογές προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες υπηρεσίες και την ταχύτητα στην παράδοση, διασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων ψυκτικών για την εγκατάσταση κλιματιστικών με πανελλαδική κάλυψη και όλους τους τρόπους πληρωμής για την απόκτηση των προϊόντων.

AlphaBonus_1280X768
Κλείσιμο
Με το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή» του υπουργείου Περιβάλλοντος έχουμε τώρα την ευκαιρία να εξοικονομήσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα για τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό. Επιλέγουμε κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες από την Κωτσόβολος και περνάμε στη νέα «πράσινη» εποχή, με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για το πορτοφόλι μας. Η διαδικασία είναι άμεση και εύκολη, με την απλή επίσκεψη του ενδιαφερόμενου σε οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος. Η Κωτσόβολος, άλλωστε, είναι ο Νο 1 retailer στην ανακύκλωση συσκευών, με περισσότερα από 9 εκατομμύρια κιλά συσκευών για το 2021 ενώ συνολικά έχει ανακυκλώσει πάνω από 40 εκατ. κιλά συσκευών».
 
Ειδικά για τους κατόχους καρτών Bonus της Alpha Bank, mε την αγορά κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, αξίας άνω τον 649€, ο πελάτης κερδίζει επιπλέον 10 Bonus πόντους για κάθε 1€ (1€=10 Bonus πόντους).

image001

Στην περίπτωση που ο πελάτης είναι και δικαιούχος του Προγράμματος, κερδίζει διπλά και την επιδότηση και τους επιπλέον Bonus πόντους!
Με την προσφορά αυτή η Alpha Bank και ο Κωτσόβολος, ως Μεγάλος Συνεργάτης του Προγράμματος Bonus, συνεχίζουν να στηρίζουν τους κοινούς τους πελάτες στην κάλυψη των αναγκών τους, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα για την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους.

Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να βρείτε εδώ: Η μεγάλη προσφορά ανανέωσης συσκευών συνεχίζεται!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης