Μοσχάτο: «Είναι σε σοκ, δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία» λέει ο δικηγόρος της χήρας του 50χρονου

Μοσχάτο: «Είναι σε σοκ, δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία» λέει ο δικηγόρος της χήρας του 50χρονου

«Δεν έχει πάρει χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς» υποστηρίζει ο δικηγόρος

thima_mosxato__3_
Θέση, μέσω του δικηγόρου της, παίρνει η χήρα του 50χρονου ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

«Η χήρα του θύματος διαψεύδει ότι έχει πάρει χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, βρίσκεται στην Ελλάδα. Θα κάνει δήλωση παράστασης στην κατηγορία κατά της 47χρονης και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς έχει να διαχειριστεί και την απώλεια του συζύγου της και να διαχειριστεί και τα δύο ανήλικα παιδιά» αναφέρει ο δικηγόρος της, Αλέξιος Αθανασόπουλος, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Την ημέρα της δολοφονίας ήταν σε σπίτι οικείου προσώπου της και τις τελευταίες δέκα ημέρες ήταν σε διάσταση», σημείωσε σχετικά με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του 50χρονου, η γυναίκα δηλώνει ότι δεν έχει συμμετοχή σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και ότι είναι στη διάθεση των Αρχών για οποιονδήποτε έλεγχο. Για το μόνο που είχε γνώση, όπως υποστηρίζει, ήταν για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με ό,τι σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpw8nvw9sgup)

Το χρονικό

Κλείσιμο
Ένας 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο. Κατά την περιγραφή της 47χρονης που συνελήφθη, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον 50χρονο στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος, ο οποίος κατά την ίδια ήταν ασφαλιστής και λογιστής, της «έφαγε» χρήματα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με την 47χρονη, σημειώθηκε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω». Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Η ίδια φέρεται να έχει πει, επίσης, στην κατάθεσή της ότι όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι και γιατί εισέβαλαν στο Κολλέγιο Αθηνών - Το επεισόδιο στην «Αβάνα»

Κορωνοϊός: Στους 186 οι θάνατοι λόγω Covid τη 2η εβδομάδα του έτους

Μητσοτάκης στο Νταβός: Δεν θα πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία - Εκλογές κάποια στιγμή την άνοιξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης