Τροχαίο έξω από τη Λάρισα με σύγκρουση τριών ΙΧ - Στο νοσοκομείο τρία άτομα
Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση Κουλουρίου και Παλαιάς Εθνική Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση τριών οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Λάρισα.
Ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τη 1 μ.μ. στη διασταύρωση Κουλουρίου και Παλαιάς Εθνική Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, όταν τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με συνέπεια τρία άτομα νατραυματιστούν. Μία πρώτη υπόθεση είναι πως παρουσιάστηκε πρόβλημα με το ελαστικό ενός από τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα.
Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, όπως και δύναμη της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και 12 άνδρες για να επιχειρήσουν τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.