Ακόμα και ανήμερα των Θεοφανίων, συνέχισαν τις προκλήσεις οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Πιο συγκεκριμένα σημειώθηκαν 65 παραβιάσεις του FIR Αθηνών, ενώ σημειώθηκε και μια υπέρπτηση.
Πιο συγκεκριμένα σημειώθηκαν συνολικά 65 παραβιάσεις στο Βορειοανατολικό, Νοτιοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο, με τις 40 να γίνονται από ένα μη επανδρωμένο (UAV), ενώ οι υπόλοιπες 25 έγιναν από αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 και ATR-72 αντίστοιχα.
Παράλληλα, καταγράφηκαν και 10 παραβάσεις, ενώ τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.