Βασίλης Τόπαλος: Οδύνη στο τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο πυγμάχο

Βασίλης Τόπαλος: Οδύνη στο τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο πυγμάχο

Συγγενείς και φίλοι του 16χρονου βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους Βασίλη

IMG_0507_2
Η τελευταία πράξη του δράματος, για τον 16χρονο πυγμάχο Βασίλη Τόπαλο που έχασε τη ζωή του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις τουαλέτες γυμναστηρίου στον Ταύρο, ενώ φέρεται να συμμετείχε πριν σε αγώνες σπάρινγκ με δυνατούς αντιπάλους, «γράφτηκε» σήμερα, με την κηδεία του.

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον βραβευμένο πυγμάχο, μη μπορώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα.
IMG_0508
IMG_0507_2
 

Η κηδεία του Βασίλη Τόπαλου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Ασπρόπυργο, ενώ η οικογένεια, οι φίλοι και ο κόσμος του Ελληνικού Αθλητισμού βρέθηκαν στη συνέχεια στο Δημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού  για το «ύστατο χαίρε»στον 16χρονο πρωταθλητή Ευρώπης .

Απαρηγόρητοι οι γονείς του αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή ενώ είχε πολλά ακόμα να δώσει στο χώρο της πυγμαχίας. Συγγενείς ,φίλοι του 16χρονου βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους Βασίλη.
Κλείσιμο
λευτερης-αυγενακης
 

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Ασπρόπυργο έδωσε το «παρών» και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης«Είμαστε συγκλονισμένοι διότι έφυγε ένας εξαιρετικός αθλητής και πάνω από όλα ένας μοναδικός χαρακτήρας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ερευνώνται κι ελπίζουμε όλοι να παραδειγματιστούν με την περίπτωση του Βασίλη και να τηρούνται οι κανόνες με ευλάβεια σε όλους τους χώρους και σε όλα τα αθλήματα» δήλωσε ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τον 6χρονο Θωμά που έπαθε ανακοπή – Έγινε ψύξη εγκεφάλου

Συναγερμός από ΠΟΥ: Η νέα παραλλαγή ΧΒΒ.1.5 είναι η πιο μεταδοτική που έχουμε δει

Όλα όσα έχουν γίνει σε μόλις ένα μήνα στην Κιβωτό του Κόσμου -Ο πρώτος μίνι απολογισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης