Η πρώτη μεγάλη χασισοφυτεία στην Κρήτη

Η πρώτη μεγάλη χασισοφυτεία στην Κρήτη

Φυτεία μεγάλων διαστάσεων με πάνω από χίλια δενδρύλλια ινδικής  κάνναβης ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. στα σύνορα των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου

Η πρώτη μεγάλη χασισοφυτεία στην Κρήτη
Φυτεία μεγάλων διαστάσεων με πάνω από χίλια δενδρύλλια ινδικής  κάνναβης ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. στα σύνορα των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από το Ρέθυμνο έκαναν όλη τη δουλειά, αλλά η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου θα… ντουμανιάσει από τα χιλιάδες χασισόδεντρα που της παραδόθηκαν, μια και η περιοχή όπου βρέθηκαν υπάγεται διοικητικά σε αυτήν!

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι είχε καλλιεργηθεί μεγάλη χασισοφυτεία στα ανατολικά του νομού και, μετά από επίπονες και πολύωρες έρευνες, κατάφεραν να την εντοπίσουν σε μια δύσβατη περιοχή στη θέση Πρινάκι, κοντά στην περιοχή του Αγίου Μάμα στους νότιους πρόποδες του Ψηλορείτη. Εκεί έστησαν ενέδρα περιμένοντας να δουν ποιοι θα έρχονταν να περιποιηθούν τα δενδρύλλια. Όμως, οι καλλιεργητές δεν εμφανίστηκαν.

Η φυτεία που είχε καλλιεργηθεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε εξαιρετικά δύσβατη τοποθεσία, αριθμούσε συνολικά 1.048 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος το ένα μέτρο. Ήταν η πρώτη τόσο μεγάλη χασισοφυτεία που εντοπίστηκε την φετινή… σεζόν! Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και παραδόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου που συνεχίζει την προανάκριση για να εντοπίσει τους χασισοκαλλιεργητές.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης