Έκλεβαν μέταλλα από ελαιοτριβείο

Έκλεβαν μέταλλα από ελαιοτριβείο

Οι περιπολίες της Αστυνομίας εμπόδιζαν την τριμελή σπείρα «κυνηγών» μετάλλων να εισβάλλουν σε δημόσιες εγκαταστάσεις για να εξασφαλίσουν τα αντικείμενα που θα τους απέφεραν ένα καλό «μεροκάματο»

Στην Αθήνα αναζητούν τον «εγκέφαλο» της εισαγωγής χασίς
Οι περιπολίες της Αστυνομίας εμπόδιζαν την τριμελή σπείρα «κυνηγών» μετάλλων να εισβάλλουν σε δημόσιες εγκαταστάσεις για να εξασφαλίσουν τα αντικείμενα που θα τους απέφεραν ένα καλό «μεροκάματο» κι έτσι επέλεξαν να χτυπήσουν ένα… ελαιοτριβείο!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης αγρυπνούσαν και έπιασαν στα πράσα τους τρεις τσιγγάνους δράστες, την στιγμή που διέλυαν τα μηχανήματα του ελαιοτριβείο στο Παλαιολόγιο του Μυστρά στην Λακωνία, για να πάρουν τα μεταλλικά μέρη. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, οι δυο από τους τρεις εισβολείς κατάφεραν να ξεφύγουν μέσα στο σκοτάδι.

Ο τρίτος, όμως, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών. Πρόκειται για έναν 31χρονο τσιγγάνο που εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή και , θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης με την κατηγορία της κλοπής. Ο 31χρονος δράστης αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα των δυο συνεργών του που αναζητούνται στην γύρω περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης