Συνδέθηκαν αεροπορικά Θεσσαλονίκη – Σκιάθος

Συνδέθηκαν αεροπορικά Θεσσαλονίκη – Σκιάθος

Χθες εγκαινιάστηκε η νέα αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σκιάθος, από την εταιρεία Olympic Air. Στα εγκαίνια παρεβρέθησαν οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και Σκιάθου...

Δυόμισι κιλά χασίς σε Κορινθία και Χίο
Συνδέθηκαν αεροπορικά Θεσσαλονίκη – Σκιάθος
Χθες εγκαινιάστηκε η νέα αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σκιάθος, από την εταιρεία Olympic Air. Στα εγκαίνια παρεβρέθησαν οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης. Η νέα γραμμή θα εκτελείται 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Παρασκευή, Κυριακή, θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 100 ευρώ, και ήδη έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με την πρώτη πτήση 58 επιβάτες, ενώ «πέταξαν» προς Σκιάθο 49.

Το δρομολόγιο θα ισχύει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου 2011 και έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες ενισχυμένες αεροπορικές συνδέσεις της Olympic Air από Θεσσαλονίκη προς άλλους δημοφιλείς προορισμούς, όπως το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Μυτιλήνη και η Ρόδος.

«Με το νέο δρομολόγιο σπάει η απομόνωση της Θεσσαλονίκης από το Αιγαίο και ειδικότερα από τη Σκιάθο», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης· εξέφρασε δε την ελπίδα ότι η σύνδεση θα παραμείνει ενεργή και το χειμώνα και θα αποτελέσει την απαρχή για περαιτέρω αεροπορικές συνδέσεις της πόλης με τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου αλλά και τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

«Ήταν όνειρό μας να συνδεθεί η Σκιάθος με τη Μακεδονία και αυτό γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Σκιάθου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης