Θεσσαλονίκη: «Sold out» οι κρατήσεις για τα ρεβεγιόν - Ζωντανή μουσική επιλέγουν

Θεσσαλονίκη: «Sold out» οι κρατήσεις για τα ρεβεγιόν - Ζωντανή μουσική επιλέγουν

Το τηλέφωνο στα καταστήματα εστίασης δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Δεκέμβρη

estiasi-xristougenna
Ούτε... καρφίτσα δεν θα πέφτει στα καταστήματα εστίασης της Θεσσαλονίκης, παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων, καθώς οι κρατήσεις αγγίζουν το 100%, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Το παραπάνω επιβεβαιώνει μιλώντας στο protothema.gr, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εστιατόρων-Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης, ο οποίος επισημαίνει ότι η κράτηση για ένα τραπέζι σε κατάστημα εστίασης είναι παραπάνω από απαραίτητη για τις συγκεκριμένες ημέρες των εορτών και ότι ο κόσμος που δεν έχει φροντίσει να "κλείσει", θα πρέπει να βιαστεί, καθώς ελάχιστα μαγαζιά έχουν πλέον έστω και μικρή διαθεσιμότητα.

«Υπάρχουν προκρατήσεις μέχρι και την πρωτοχρονιά. Για το μεσημέρι της Κυριακής, 25 Δεκεμβρίου, η πληρότητα είναι 100%. Ειδικά στα μαγαζιά που το Σάββατο θα έχουν ζωντανή μουσική, επίσης οι κρατήσεις είναι στο 100%, όπως και σχεδόν σε όλη την εστίαση», τονίζει ο κ. Επιτροπίδης.

Το τηλέφωνο στα καταστήματα εστίασης δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Δεκέμβρη, καθώς ο κόσμος θέλει να εξασφαλίσει πως θα βρει σίγουρα ένα διαθέσιμο τραπέζι για τα ρεβεγιόν στα μαγαζιά της επιλογής του. Την "τιμητική" τους θα έχουν τα καταστήματα που πρόλαβαν να... κλείσουν κάποια ζωντανή ορχήστρα, καθώς οι πελάτες δείχνουν να τα επιλέγουν πρώτα, χωρίς φυσικά να εξαιρούνται από τη λίστα τους και τα υπόλοιπα καταστήματα που παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και μεγάλη λίστα κρασιών.

Από τη μεριά τους οι καταστηματάρχες έχουν φροντίσει, σύμφωνα με ανθρώπους της εστίασης, να διαμορφώσουν ειδικά εορταστικά μενού, με ειδικές προσφορές, προκειμένου να καλύψουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις των πελατών, ενώ ανάλογα αναμένεται να διαμορφωθεί και η μουσική που θα ακούγεται από τα ηχεία των καταστημάτων και τα τραγούδια που θα επιλέξουν να πουν οι ζωντανές ορχήστρες για τις ξεχωριστές ημέρες των Χριστουγέννων και την αλλαγή της χρονιάς.

«Σίγουρα είναι μια "ανάσα" για τον κλάδο ότι οι κρατήσεις έχουν φτάσει το 100%, ειδικά μετά από δύο χρόνια πανδημίας και μέτρων. Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να καλύψουν ένα μέρος των μεγάλων εξόδων και των υποχρεώσεων που έχει ο κάθε επαγγελματίας», τονίζει ο κ. Επιτροπίδης.

Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία «ιστορικών διαστάσεων» στις ΗΠΑ με θερμοκρασίες έως και -48 βαθμών και χάος στις μεταφορές

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης του 15χρονου που βιαζόταν από συνομήλικούς του στο Ίλιον

Στους 20 ο απολογισμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στη Ρωσία- Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης