Χανιά: Μυστική επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές - Έψαξαν και το κελί του αρχηγού της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα

Χανιά: Μυστική επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές - Έψαξαν και το κελί του αρχηγού της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα

Συνολικά ερευνήθηκαν έξι κελιά 13 Αλβανών κρατούμενων

filaki
Τη μυστική επιχείρηση, άγρια χαράματα, της Δίωξης Εκβιαστών στα κελιά Αλβανών βαρυποινιτών, στις φυλακές Χανίων αποκαλύπτει το protothema.gr.

H άκρως απόρρητη απόβαση της Ασφάλειας Αττικής στην Κρήτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/12) τα ξημερώματα από κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, με αιχμή του δόρατος τους έμπειρους αξιωματικούς της Δίωξης Εκβιαστών σε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ομάδα της ΕΚΑΜ και σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών.

Οι ειδικές ομάδες, έκαναν «ντου» στην Φυλακή Χανίων όπου με την παρουσία ειδικού κλιμακίου της Ασφάλειας Χανίων προέβησαν σε ευρείας κλίμακας αιφνιδιαστική έρευνα παρουσία Εισαγγελέα.

Ήταν δε, τόσο στεγανοποιημένη η επιχείρηση ώστε να πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των αρμοδίων της φυλακής, σε έξι κελιά 13 Αλβανών κρατούμενων, μεταξύ αυτών, και στο κελί του φερόμενου ως αρχηγού της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα, Κλοντιάν Λεκοτσάι.

«Όλα έγιναν σε απόρρητη κλίμακα» τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «η Αστυνομία δεν έχει φοβικά σύνδρομα και επεμβαίνει στην ώρα και στον τόπο που κρίνει χρήσιμο και αναγκαίο. Στις Φυλακές Χανίων Κρήτης είχε χρόνια να λάβει χώρα τέτοια αστυνομική επέμβαση».

Για τα ανευρεθέντα και κατασχεθέντα αντικείμενα και ναρκωτικές ουσίες στα κελιά, θα ακολουθήσει ενημέρωση από το Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ίλιον: Η δικογραφία για τον ομαδικό βιασμό - «Αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουν πάθει και άλλοι»

«Καρμανιόλα» η υπόγεια διάβαση που έγινε το δυστύχημα με το πούλμαν - Δείτε φωτογραφίες από άλλα ατυχήματα

Άνδρας ο νεκρός, μία 30χρονη διασωληνωμένη από το τροχαίο με Έλληνες στη Ρουμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης