Δεν κατάφεραν να διαφύγουν με τη λεία τους δύο ανήλικοι Έλληνες που άρπαξαν από μια γυναίκα στο Άργος την τσάντα της η οποία περιείχε χρήματα, το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν από το θύμα.
Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή των δυο πιτσιρικάδων και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ οι «άγουροι» τσαντάκηδες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών, στο πλαίσιο της προανάκρισης. Εκεί, έφτασαν λίγο αργότερα και οι μητέρες τους οι οποίες συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Μητέρες και γιοι οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις, τους όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας