Σπείρα διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη σε Αθήνα, Ναύπλιο, Σαντορίνη - Εννέα συλλήψεις

Σπείρα διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη σε Αθήνα, Ναύπλιο, Σαντορίνη - Εννέα συλλήψεις

Πρώτος συνελήφθη επβάτης πλοίου με προορισμό τη Σαντορίνη

narkotika-speira
Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται ότι διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχές της Αθήνας, της Σαντορίνης και του Ναυπλίου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, συλλαμβάνοντας συνολικά εννέα άτομα, ηλικίας από 24 έως 54 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, αξιοποιώντας οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση τον 26χρονο συλληφθέντα, ο οποίος επιβιβάστηκε σε πλοίο με προορισμό τη Σαντορίνη, μεταφέροντας ναρκωτικές ουσίες.

Όταν ο 26χρονος αποβιβάστηκε από το πλοίο, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε αποσκευές του, βρήκαν 525 γραμμάρια κοκαΐνης και περισσότερα από οκτώ κιλά κάνναβης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή του.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν τα άλλα οκτώ άτομα και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης, 520 γραμμάρια κοκαΐνης, επτά ζυγαριές ακριβείας, οκτώ ναρκωτικά δισκία, αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών, ένα περίστροφο, 69 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και το χρηματικό ποσό των 20.485 ευρώ.

speira-narkotika
Τα ναρκωτικά και χρήματα που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί


Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ασημίνα Καρέλια: Η ιστορία της ζωής της, η δωρεά στην «Κιβωτό», ο ενδοοικογενειακός πόλεμος

Ρίτα Όρα: Ο γάμος, η πλούσια ερωτική ζωή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Κόσοβο

Το ντέρμπι για το One Love στο Μουντιάλ - Και στο τέλος διαμαρτύρονται οι Γερμανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης