Έγκλημα στον Πειραιά: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του

Έγκλημα στον Πειραιά: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του

Έξω από το δικαστήριο Πειραιά επικράτησε ένταση με συγγενείς και φίλους της 19χρονης

peiraias_gynaikoktonos_arthro
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του, μετά από καβγά στον Πειραιά.

Έξω από το δικαστήριο Πειραιά επικράτησε ένταση με συγγενείς και φίλους της 19χρονης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Οι κατηγορίες εις βάρος του 25χρονου είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο δράστης της δολοφονίας φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του.

Το χρονικό

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/12) το ζευγάρι συναντήθηκε για επιστρέψει στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά. Και οι δύο δούλευαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, ξεκίνησε ξανά ένας καβγάς μεταξύ του 25χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, και της 19χρονης. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τότε, σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε), το έβαλε κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε τη σκανδάλη, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τη 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι.

Η 19χρονη ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση. Στη συνέχεια και μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σημειώνεται ότι μετά τη δολοφονία, που υπολογίζεται ανάμεσα στις 07.00 έως τις 08.30 το πρωί του Σαββάτου, ο 25χρονος φρόντισε το όπλο που κατείχε να το κρύψει στην κατάψυξη. Τελικά, το πιστόλι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά χωρίς να τους το υποδείξει ο δράστης της δολοφονίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Από γραφικοί συνωμοσιολόγοι, επικίνδυνοι τρομοκράτες - Τα σχέδια των «Πολιτών του Ράιχ»

Δίκη για το Μάτι: «Λιώνανε τα πόδια του παιδιού μου και δεν υπήρχε κανείς, καιγόμασταν μόνοι μας»

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης