Έγκλημα στον Πειραιά: «Είδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε και θόλωσα» λέει ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του

Έγκλημα στον Πειραιά: «Είδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε και θόλωσα» λέει ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

victim-murderer-m2
Μετανιωμένος ισχυρίζεται ότι είναι ο 25χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά.

Ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Βγήκε από το αυτοκίνητο της αστυνομίας έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά, φορώντας κουκούλα και μάσκα για να κρύψει το πρόσωπό του. Με τις χειροπέδες πίσω από την πλάτη και τους αστυνομικούς να δημιουργούν κλοιό γύρω του, μπήκε στο δικαστικό μέγαρο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο 25χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα» φέρεται να υποστήριξε, σύμφωνα με το Mega, ο 25χρονος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ρίχνοντας την ευθύνη στο θύμα.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cot8ingoftkx)


Το χρονικό

Τα ξημερώματα του Σαββάτου το ζευγάρι συναντήθηκε για επιστρέψει στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά. Και οι δύο δούλευαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα.

Κλείσιμο
Όταν έφτασαν στο σπίτι, ξεκίνησε ξανά ένας καβγάς μεταξύ του 25χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, και της 19χρονης. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τότε, σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε), το έβαλε κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε τη σκανδάλη, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τη 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι.

Η 19χρονη ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση. Στη συνέχεια και μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σημειώνεται ότι μετά τη δολοφονία, που υπολογίζεται ανάμεσα στις 07.00 έως τις 08.30 το πρωί του Σαββάτου, ο 25χρονος φρόντισε το όπλο που κατείχε να το κρύψει στην κατάψυξη. Τελικά, το πιστόλι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά χωρίς να τους το υποδείξει ο δράστης της δολοφονίας.

Η ανάρτηση στο Facebook λίγο πριν παραδοθεί

Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media που διατηρούσε.

«Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα».

fb-pireas


Δεν ήταν η πρώτη φορά που την απείλησε

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 25χρονος είχε απειλήσει και είχε κινηθεί απειλητικά προς τη 19χρονη. Μάλιστα, οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συχνοί, με τον 25χρονο να προχωρά συχνά σε απειλές.

Χαρακτηριστικά, πριν από λίγους μήνες, τον Ιούλιο, και ενώ η 19χρονη ήταν στην εργασία της στην Ηγουμενίτσα για την καλοκαιρινή σεζόν, ο 25χρονος, ο οποίος έφτασε στην πόλη, της έστειλε απειλητικό μήνυμα ότι αν δεν τον συναντήσει θα πάει στη δουλειά της και θα τα «σπάσει όλα».

Ο φόβος της 19χρονης ήταν τέτοιος, που πήρε μαζί της στη συνάντηση μια φίλη της και έναν συνάδελφό της. Μετά τη συνάντηση, η νεαρή αποκάλυψε στον κύκλο της ότι ο 25χρονος την απείλησε λέγοντάς της ότι θα της κάνει κακό, ακόμη και ότι θα τη σκοτώσει.

Δείτε βίντεο: Έγκλημα στον Πειραιά: «Είδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε και θόλωσα» λέει ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του
Έγκλημα στον Πειραιά: «Είδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε και θόλωσα» λέει ο 25χρονος


Ειδήσεις σήμερα:

Μαφία διπλωμάτων οδήγησης: Οι δημόσιοι υπάλληλοι χρηματίζονταν για να κάνουν τα στραβά μάτια - Με κοριούς έδιναν τις σωστές απαντήσεις

Μουντιάλ 2022, Γαλλία-Πολωνία 3-1: Εμπαπέ και Ζιρού έστειλαν στους «8» τους τρικολόρ!

Γλυπτά του Παρθενώνα: Παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου στην Ελλάδα είναι μέσα στη συζήτηση για επιστροφή τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης