Δόθηκε στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Αθηνών – Κορίνθου, στην Κακιά Σκάλα, μετά την κατολίσθηση μεγάλου βράχου, η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.
Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται από τις 17.30 από δύο λωρίδες (και ΛΕΑ).
Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.