Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ηρωίνη σε κάδο απορριμμάτων κάτω από τα σκουπίδια

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ηρωίνη σε κάδο απορριμμάτων κάτω από τα σκουπίδια

Βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 766 γραμμαρίων που ήταν κρυμμένες κάτω από την σακούλα με τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων της κουζίνας

Kilkis-irwini
Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς με τη συνεργασία συναδέλφων τους της Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης ένας 26χρονος Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση "σκληρών" ναρκωτικών.

Ο νεαρός εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 766 γραμμαρίων που ήταν κρυμμένες κάτω από την σακούλα με τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων της κουζίνας και κατασχέθηκαν, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Αλλοδαποί συνελήφθησαν με ποσότητες κάνναβης

Δύο αλλοδαποί στους οποίους διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Χανιά, συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 49,65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στην Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Λήγει σήμερα η προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο να εγκαταλείψει την Κιβωτό

Βγαίνουν τα δύο τελευταία «εισιτήρια» για τους «16» – Το πρόγραμμα της 13ης ημέρας του Μουντιάλ

Από σήμερα οι αιτήσεις για τον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Δείτε αναλυτικό οδηγό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης