Δίκη Τσέλο: Φυλάκιση 21 ετών για απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του παιδιού της

Δίκη Τσέλο: Φυλάκιση 21 ετών για απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του παιδιού της

Η 50χρονη κατά την απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες - «Είμαι αθώα, βρέθηκα σε κατάσταση άμυνας»

klontiana_arthro
Κάθειρξη 21 ετών επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 50χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο είχε πυροβολήσει, τραυματίζοντας σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της, γνωστό οφθαλμίατρο των Αθηνών.

Η 50χρονη καταδικάστηκε για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου οφθαλμίατρου, την απόπειρα αρπαγής του ανηλίκου παιδιού τους, αλλά και για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Την ενοχή της κατηγορουμένης είχε ζητήσει νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας, αναφέροντας στην αγόρευσή του πως σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα.

«Δώστε μου λίγα χρόνια ζωής»

«Η εμπλοκή στο όπλο έσωσε το θύμα από το μακάβριο τέλος. Η κατηγορούμενη προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το όπλο και στη συνέχεια με μια πέτρα. Όλοι οι ισχυρισμοί της δε στέκουν στην κοινή λογική. Μια φράση κράτησα από την κατάθεση του θύματος: ''Δώστε μου λίγα χρόνια ζωής''», είπε, μεταξύ άλλων, στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας.

Από την πλευρά της η 50χρονη, κατά την απολογία της στο δικαστήριο, η οποία διήρκησε τέσσερις περίπου ώρες ισχυρίστηκε: «Αρνούμαι τις κατηγορίες σε βάρος μου. Είμαι αθώα και βρέθηκα σε κατάσταση άμυνας. Από το 2018 έως πρόσφατα προσπαθούσαν να με βάλουν στο ψυχιατρείο. Κάθε έξι μήνες ήθελε να έχει χαρτί ότι δεν είμαι καλά για να παίρνει τα μερίσματα μου. Δεχόμουν απειλές».

Αναφερόμενη τέλος στη δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του 70χρονου γιατρού και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, ισχυρίστηκε: «Η ώρα πέρασε και περίπου στις 3 το μεσημέρι βλέπω το αυτοκίνητο του. Περιμένω να βγουν από το αμάξι. Έχει ανοίξει τη γκαραζόπορτα με το κοντρόλ. Βγήκε από το αμάξι το παιδί και ήρθε στην αγκαλιά μου. Γυρίζω το κεφάλι μου και αυτός με έχει σημαδέψει στο κεφάλι με το όπλο του. Του λέω τι βλακείες κανείς! Αρπάζω το όπλο, έμοιαζε με παιδικό. Εκείνος ορμάει πάνω μου. ''Φέρτο ηλίθια! Θα σε σκοτώσω! Πες στο παιδί να έρθει πίσω, θα σε σκοτώσω και τις δυο!''. Ήμουν σε καθεστώς τρόμου. Πάνω στο διαπληκτισμό δεν ξέρω που πήγαιναν οι σφαίρες».

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: «Είπε την αλήθεια» λέει η παιδαγωγός για τον 19χρονο που κατήγγειλε ασέλγεια

Χαλκιδική, Κατερίνη και Λήμνο χτύπησε η κακοκαιρία Άριελ - Πού κατευθύνεται τώρα

Δίκη για το Μάτι: Συγκλόνισε ο Αριστείδης Χερουβείμ - «Kάτω από ένα σεντόνι βρήκα μητέρα, αδελφή και ανιψιές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης