Κιβωτός του Κόσμου: Η πολυτελής ζωή του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας - Τα πανάκριβα αυτοκίνητα και οι μεζονέτες

Κιβωτός του Κόσμου: Η πολυτελής ζωή του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας - Τα πανάκριβα αυτοκίνητα και οι μεζονέτες

Σκηνές χλιδής περιγράφουν εθελοντές και πρώην εργαζόμενοι σε δομές της Κιβωτού

antonios-mak1_2
Βόλτες με πανάκριβα αυτοκίνητα, διαμονή σε μεζονέτες και ταξίδια που έβαζαν σε σκέψεις, είναι η αθέατη ζωή του πατέρα Αντωνίου.

Εκτός από τις καταγγελίες που έρχονται «βροχή» για τις κακοποιήσεις τόσο από πρώην τρόφιμους της οργάνωσης όσο και από εργαζομένους, το ίδιο αποκαλυπτικά είναι και τα οικονομικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός έλεγχος της «Κιβωτού» έδειξε ότι την περίοδο 2017-2021, οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, η Οργάνωση έλαβε κρατική επιχορήγηση 100.000 ευρώ το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Εθελοντές και πρώην εργαζόμενοι σε δομές της «Κιβωτού» περιέγραψαν στο Live News σκηνές που τους είχαν προβληματίσει, με τον πατέρα Αντώνιο να οδηγεί κατά διαστήματα μια Porsche Cayenne και την πρεσβυτέρα ένα εξίσου πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια που κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ, σύμφωνα με το Mega. «Ερχόντουσαν και ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα με πανάκριβα αυτοκίνητα στη δομή στην Πωγωνιανή. Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cojre0v4160x)


Μάλιστα, μετά από 7μερη κρουαζιέρα με παιδιά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος αποβιβάστηκε στο λιμάνι του Πειραιά και ορισμένοι από τους επιβάτες τον είδαν να κατευθύνεται σε σημείο που τον περίμενε οδηγός, μπροστά από ένα άλλο πολυτελές τζιπ.

Κλείσιμο
«Όταν αποβιβάστηκαν, μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes, με σκούρα τζάμια για να μην φαίνεται, με οδηγό» δήλωσε επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στο Live News.

Οι μεζονέτες σε Ραφήνα και Βραυρώνα

Επίσης, στις κρουαζιέρες δεν πήγαιναν όλα τα παιδιά, αλλά λίγα και εκλεκτά, όπως καταγγέλλουν πρώην εργαζόμενοι της οργάνωσης. Η επιστροφή στην Αθήνα, έβρισκε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα είτε στη Ραφήνα είτε στην περιοχή της Βραυρώνας όπου βρίσκονταν οι δύο μεζονέτες τους.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις αγορές των ακινήτων αλλά και για τα πανάκριβα αυτοκίνητα, με την έρευνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός: Μητέρα καταγγέλλει ότι τα παιδιά της έπεφταν θύματα ξυλοδαρμού και στη συνέχεια τα έβαζαν στο πράσινο κλουβί

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά με ψήφισμα την ακύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου

Τα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο με κριτήριο την επαγγελματική αποκατάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης