Καραμανλής: Στο εργοτάξιο της Κατεχάκη και πάλι ο μετροπόντικας για τη διάνοιξη της Γραμμής 4

Καραμανλής: Στο εργοτάξιο της Κατεχάκη και πάλι ο μετροπόντικας για τη διάνοιξη της Γραμμής 4

Ο ένας μετροπόντικας θα εγκατασταθεί στην Κατεχάκη και ο δεύτερος στο Άλσος Βεΐκου - «Η Γραμμή 4 θα αλλάξει ουσιαστικά τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας», τόνισε ο υπουργός Υποδομών

katexaki_metropontikas
Στο εργοτάξιο της Κατεχάκη βρίσκεται και πάλι, 28 χρόνια μετά, ο ένας από τους δύο μετροπόντικες ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι «η Γραμμή 4 θα αλλάξει ουσιαστικά τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας».

«Είκοσι οκτώ χρόνια μετά την άφιξη του πρώτου μετροπόντικα στην Αθήνα, ήρθε η στιγμή για το εργοτάξιο της Κατεχάκη να υποδεχθεί και πάλι το ένα από τα δύο μηχανήματα TBM, που θα χρησιμοποιηθούν για τη διάνοιξη της Γραμμής 4 Άλσος Βεΐκου-Γουδή» έγραψε ο κ. Καραμανλής σε ανάρτησή του στο Facebook.

Πλέον, ξεκινά η συναρμολόγηση του νέου μετροπόντικα, ενώ το υπόγειο ταξίδι στην Αθήνα θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου χρόνου.

«Ο δεύτερος μετροπόντικας θα εγκατασταθεί, αντίστοιχα, στο φρέαρ του Άλσους Βεΐκου και τα δύο μηχανήματα θα “συναντηθούν” στον Ευαγγελισμό, έχοντας διανοίξει τη νέα σήραγγα, συνολικού μήκους 12,8 χιλιομέτρων» συμπλήρωσε.

«Προχωράμε λοιπόν με αποφασιστικότητα και προσήλωση, για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το τεράστιας σημασίας έργο για την Αθήνα», κατέληξε.


Κλείσιμο

28 χρόνια μετά την άφιξη του πρώτου μετροπόντικα στην Αθήνα, ήρθε η στιγμή για το εργοτάξιο της Κατεχάκη να υποδεχθεί...

Posted by Kostas Karamanlis on Tuesday, November 15, 2022



Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε 61χρονο που παρίστανε τον ιδιοκτήτη κατασκευαστικής - Είχε αποσπάσει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ


Αντιμέτωπος με ακόμη επτά σεξουαλικά αδικήματα ο Κέβιν Σπέισι


H Μπιγιονσέ γράφει ιστορία στα Grammy με 9 υποψηφιότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης