Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε για τις αρχές Μαΐου η δίκη των «εξορκιστών» - «Κυνηγητό» με δημοσιογράφους στο δικαστήριο
Μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης το πρωί της Δευτέρας, ο αυτοαποκαλούμενος "άνθρωπος του Θεού" και ο συνεργάτης του δεν δέχθηκαν να κάνουν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους
Για αρχές Μαΐου αναβλήθηκε η δική του Χάρη Τσακωνίδη και του συνεργάτη του Δημήτρη Παναπακίδη, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο μετά τον σάλο με τις τελετές εξορκισμών στο κέντρο της πόλης και κατηγορούνται για παράνομη λειτουργία χώρου λατρείας, χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας ευκτηρίου οίκου του σχετικού Νόμου.
Πρόκειται για τον 38χρονο επικεφαλής της αυτοαποκαλούμενης «Εκκλησίας των Εθνών» και ενός 24χρονου φερόμενου ως στενού του συνεργάτη. Η δική ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω κωλύματος της συνηγόρου υπεράσπισης των κατηγορουμένων και προγραμματιστηκε για 8 Μαΐου.
Μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, ο αυτοαποκαλούμενος "άνθρωπος του Θεού" και ο συνεργάτης του δεν δέχθηκαν να κάνουν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και το μόνο που ανέφεραν είναι "θα τα πούμε όλα τον Μάιο". Μάλιστα, εκτυλίχθηκαν... σουρεαλιστικές καταστάσεις, αφού οι δύο άντρες και οι μάρτυρες που τους συνόδευαν, βγήκαν από την πίσω έξοδο των δικαστηρίων, με τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους να τους "κυνηγούν" για μία δήλωση και εκείνους να περπατούν γρήγορα προς το αυτοκίνητο χωρίς να πουν κουβέντα.
Η σύλληψη
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου (27/8) αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης μετέβησαν στο πρώην κέντρο διασκέδασης «Νεράιδα», στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί λειτουργούσε χωρίς άδεια ο υποτιθέμενος χώρος λατρείας. Εντός του χώρου εντοπίστηκαν 25 πιστοί.
Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο Δημήτρη Παναπακίδη, δεξί χέρι του επικεφαλής της αίρεσης, ο οποίος δήλωσε προσωρινά υπεύθυνος της εγκατάστασης. Λίγη αργότερα ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» Χαράλαμπος Τσακωνίδης, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Θέρμης και συνελήφθη επίσης. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου «Περί Θρησκευτικής Ελευθερίας».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.