Ο Παναγιώτης Ευαγγελίου τιμήθηκε με το «Χρυσό Μετάλλιο Στήθους της Φλόγας της Ειρήνης»

Ο Παναγιώτης Ευαγγελίου τιμήθηκε με το «Χρυσό Μετάλλιο Στήθους της Φλόγας της Ειρήνης»

Σπουδαία τιμητική διάκριση διεθνούς εμβέλειας για προσωπικότητες με σημαντικό φιλανθρωπικό έργο - Δείτε φωτογραφίες

vravefsi_evaggeliou_kentriki
Μια σπουδαία διάκριση -σπάνια για Έλληνα, την οποία στο παρελθόν έχουν αποσπάσει διεθνούς βεληνεκούς και κύρους προσωπικότητες- «έγραψε» στο ενεργητικό του ο καθηγητής-σύμβουλος Ακουστικής κ. Παναγιώτης Ευαγγελίου.

Συγκεκριμένα, στο πρόσφατο επίσημο δείπνο παρουσίασης των δράσεων και δραστηριοτήτων του διεθνούς οργανισμού «Flame Of Peace - Η Φλόγα της Ειρήνης», ο κ. Ευαγγελίου τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο «Χρυσό Μετάλλιο Στήθους της Φλόγας της Ειρήνης».

vravefsi_evaggeliou_1


Ο οργανισμός «Flame Of Peace - Η Φλόγα της Ειρήνης» εδρεύει στη Βιέννη και καταγράφει σημαντική πολιτιστική και ανθρωπιστική δράση, έχοντας ως επικεφαλής τις Αυτές Υψηλότητες Sandor και Herta Margarete των Αψβούργων, αρχιδούκες της Αυστρίας, πρίγκιπες της Ουγγαρίας, πρίγκιπες της Τοσκάνης, με την πριγκίπισσα Herta Margarete να είναι πρόεδρος του οργανισμού.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Logos University, καθηγητής Δρ. Τόνι Μπρέιντελ-Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στις γενεαλογικές ιστορικές σχέσεις του Υψηλοτάτου ζεύγους με τις Αυλές της Ευρώπης και μίλησε, ενημερώνοντας το ελληνικό κοινό, για τη σημαντική πολιτιστική και ανθρωπιστική δράση του οργανισμού «Flame Of Peace - Η Φλόγα της Ειρήνης».

vravefsi_evaggeliou_3


Το συγκεκριμένο βραβείο έχει παλαιότερα απονεμηθεί και στον πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό, στον εμίρη Αλ Χαλίφα, πρωθυπουργό του Βασιλείου του Μπαχρέιν, καθώς και στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο.

Ο κ. Παναγιώτης Ευαγγελίου, πέραν της πολύ σημαντικής φιλανθρωπικής και ευρύτερης δράσης του, καταγράφει και αξιόλογη πολιτική δράση. Ενδεικτικά, το διάστημα 2016-2019 υπηρέτησε στη θέση του συντονιστή Τομέα Παιδείας και Πολιτισμού του κοινοβουλευτικού κόμματος της Ένωσης Κεντρώων. Στο πλαίσιο αυτό, διαμόρφωσε ως επικεφαλής του Τομέα ένα εξαιρετικό Πρόγραμμα Παιδείας, με περισσότερες από 40 αξιόλογες προτάσεις για όλο το φάσμα της εκπαίδευσης, το οποίο δημοσιοποιήθηκε τον Μάιο του 2016.

Πολλές από αυτές τις άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις υλοποιήθηκαν από τις κυβερνήσεις της χώρας το διάστημα 2016-2022.

Στη βράβευση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Πειραιώς Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, ο Αρχιμανδρίτης Παύλος,  ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ Δρ. Βασίλειος Γαϊτάνης, ο Δρ. Θεατρολογίας κ. Ιωάννης Βλαζάκης, ο διεθνούς φήμης συνθέτης κ. Ευάγγελος Πιτσιλαδής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης και οι επιχειρηματίες Ρον Σμιθ και Παντελής Τιτόπουλος.

vravefsi_evaggeliou_4


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με πτήσεις της Emirates: Τούρκος υπήκοος ο ύποπτος που αναζητούσε η CIA

Πώς βγαίνουν τα διαζύγια των τσιγγάνων στην Ελλάδα μέσω... TikTok και τα νυφοπάζαρα ανηλίκων

Η κρυφή ζωή της «βασίλισσας του πορνό» της Τάιμς Σκουέρ που γεννήθηκε στη... Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης