Ευαγγελίου: Οι νέοι παρέλασαν για τη σημαία, όχι για τους επισήμους που θέλουν ν' αλλάξουν σύνορα και Ιστορία

Ευαγγελίου: Οι νέοι παρέλασαν για τη σημαία, όχι για τους επισήμους που θέλουν ν' αλλάξουν σύνορα και Ιστορία

«Όσοι από τους ψευτοσωτήρες πασχίζουν να πείσουν πως οι "προδοσίες" τους είναι για καλό μας, θα αποτύχουν» δήλωσε μετά την μαθητική παρέλαση στην Αθήνα ο υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στη Β' Πειραιά, Παναγιώτης Ευαγγελίου

evaggel2
«Είδαμε τους νέους να παρελαύνουν με καμάρι για τη σημαία, για τους αγώνες των ηρώων του 1821 και για την ένδοξη ιστορία των Ελλήνων, που είναι γραμμένη με αίμα. Όχι για τους επισήμους, που οι περισσότεροι θέλουν να αλλάξουν τα σύνορα και την Ιστορία μας και να μας οδηγήσουν στο σκοτάδι τους. Οι νέοι σήμερα γύρισαν το κεφάλι σε Κοτζιά, Παππά και Τσιρώνη που, αν δεν νιώθουν Έλληνες, ας αλλάξουν διαβατήριο».

Αυτό δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στη Β' Πειραιά, Παναγιώτης Ευαγγελίου.

 

Και προσέθεσε: «Το να εκπροσωπήσεις την Ένωση Κεντρώων ως υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας είναι μια ύψιστη τιμή, μπροστά στις προσπάθειες αλλοίωσης των ελληνικών συνόρων, την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας, με αποτέλεσμα να διχάσουν ένα λαό, που ενωμένος έγραψε χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία».

«Όσοι από τους ψευτοσωτήρες πασχίζουν να πείσουν πως οι "προδοσίες" τους είναι για καλό μας, θα αποτύχουν. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν και θα τιμωρήσουν τους εθνικούς μειοδότες στις εκλογές που έρχονται» κατέληξε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις πρόσφατες ανιστόρητες δηλώσεις υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης