Ναυάγιο στο στενό Καφηρέα: Βρέθηκε άλλη μια σορός - Στους 27 οι νεκροί
Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 68 άτομα
Μία ακόμη σορός εντοπίστηκε κατά την την ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην θαλάσσια περιοχή στενού Καφηρέα, μετά το ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες.
H σορός άνδρα εντοπίστηκε χθες (09/11) στην παραλία Μαρμαρά, κοντά στην Κάρυστο, η οποία σύμφωνα με το Λιμενικό συνδέεται με το πρόσφατο ναυάγιο μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή, στο στενό Καφηρέα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 68 άτομα.
Εχουν διασωθεί 12 αλλοδαποί άνδρες ενώ μετά και τη νέα σορό που εντοπίστηκε, οι σοροί που έχουν ανασυρθεί από την περιοχή είναι 27. Πρόκειται για 16 άνδρες, 6 γυναίκες και 5 παιδιά (τρία αγόρια και δύο κορίτσια).
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς