Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς
H υπόθεση θα ανατεθεί σε ένα από τα Πειθαρχικά Συμβούλιου του ΔΣΑ το οποίο αφού καλέσει σε εξηγήσεις τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, θα αποφανθεί εάν θα ασκηθεί σε βάρος του πειθαρχική ποινή ή όχι
Ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Ζήσης Κωνσταντίνου, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, συνηγόρου του Γιάννη Λαγού, για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς του μέσα στην δικαστική αίθουσα που δικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Κατόπιν αυτού, η υπόθεση θα ανατεθεί σε ένα από τα Πειθαρχικά Συμβούλιου του ΔΣΑ το οποίο αφού καλέσει σε εξηγήσεις τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, θα αποφανθεί εάν θα ασκηθεί σε βάρος του πειθαρχική ποινή ή όχι. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός αντέδρασε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ενέργεια του εν λόγω δικηγόρου.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.