Δίκη Χρυσής Αυγής: Νέα ένταση με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη - Χαιρέτισε ξανά ναζιστικά

Δίκη Χρυσής Αυγής: Νέα ένταση με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη - Χαιρέτισε ξανά ναζιστικά

Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού έκανε λόγο για «αυνάνες της Αριστεράς» και δήλωσε υποστηρικτής του Μεταξά

5706151
Σε νέο ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στην αίθουσα που δικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προχώρησε ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ειδικότερα, με την έναρξη της διαδικασίας και μετά την εκφώνηση των κατηγορουμένων, ο κ. Πλεύρης χαιρέτησε και πάλι ναζιστικά φροντίζοντας αυτή τη φορά να τον δει η έδρα. Μάλιστα έκανε λόγο για «αυνάνες της αριστεράς» και δήλωσε υποστηρικτής του Μεταξά.

5706153
5706146


Είπε χαρακτηριστικά μέσα στο δικαστήριο: «Κάποιες εφημερίδες έγραψαν ότι ο Λαγός είναι πρώην Ευρωβουλευτής. Κάποιοι τον αποκαλούν δολοφόνο. Υπάρχει παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας. Υπάρχει απόφαση δικαστική που λέει ότι ο Κων. Πλεύρης έχει σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό και όχι με τον ναζισμό και να μην ακούτε τους αυνάνες της αριστεράς. Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι».

Στη συνέχεια ο κ. Πλεύρης σήκωσε το χερι του με την πρόεδρο του δικαστηρίου να τον ρωτά αν αυτή του η συμπεριφέρεσαι θεωρεί ότι ευνοεί τον πελάτη του. Ωστόσο, η προεδρος δεν είπε τίποτα αναφορικά με τον ναζιστικό χαιρετισμό που έλαβε χώρα για τρίτη συνεχόμενη φορά εντός της αίθουσας.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης επεσήμανε ότι «ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ. Να μας πει ποιος παρέδωσε την Μακεδονία στην κατοχή. Ακούσαμε για αυνάνες της Αριστεράς. Είναι ελεγχόμενος για το ναζιστικό χαιρετισμό. Η ανοχή πρέπει να τελειώνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Τη συνάντησε αλλά δεν την βίασε» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 33χρονου


Μηταράκης: Στον ΟΗΕ το περιστατικό με τους 92 γυμνούς στον Έβρο - «Έχουμε εικόνες και βίντεο»


Ηλεκτρικό ρεύμα: Σημαντική αποκλιμάκωση της τιμής - Μείωση 25% από την Παρασκευή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης