Kακοκαιρία Eva: Υδροστρόβιλος στα Ίσθμια - Δείτε εντυπωσιακά βίντεο
Έκανε την εμφάνισή του κοντά στο νησάκι Οβριός
Σε εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας Eva που έχει πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το πρωί του Σαββάτου, φέρνοντας μαζί της ακραία καιρικά φαινόμενα.
Στη θαλάσσια περιοχή στα Ίσθμια Κορινθίας και συγκεκριμένα κοντά στο νησάκι Οβριός, έκανε την εμφάνιση του, υδροστρόβιλος.
Το εντυπωσιακό φαινόμενο κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα κάτοικοι της περιοχής.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.