Βιασμός 12χρονης: Σε ιδιωτικό κελί δίπλα στην Πισπιρίγκου η 37χρονη μητέρα - Τι ζήτησε

Βιασμός 12χρονης: Σε ιδιωτικό κελί δίπλα στην Πισπιρίγκου η 37χρονη μητέρα - Τι ζήτησε

Σε τραγική οικονομική κατάσταση η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνός, την βγάζει μεμ 5-10 ευρώ την εβδομάδα

viasmos_12xronis_mana_anakrits_mk
Στο πριβέ κελί του αναρρωτηρίου με γειτόνισσα τη Ρούλα Πισπιρίγκου και συντροφιά ένα ραδιόφωνο, μετρά τις ημέρες πίσω απο τα κάγκελα του Κορυδαλλού η 37χρονη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό που κατηγορείται και προφυλακίστηκε για μαστροπεία σε βάρος της κόρης της.

Όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, η κατηγορούμενη, ζητησε μια τηλεόραση, το αίτημα της έγινε δεκτο και μέσα στις επομενες ημέρες αναμένεται να την παραλάβει για να παρακολουθεί τα επεισόδια της θλιβερής και σκοτεινής αυτής υποθεσης που κυριαρχεί στην επικαιρότητα, με θύμα την ίδια της την κόρη.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες είναι ήρεμη, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό επεισόδιο, ο προαυλισμός της με την Ρούλα Πισπιρίγκου γίνεται χωρίς προβλήματα, ενώ αυτό που έχει παρατηρηθεί ειναι πως η 37χρονη ειναι σε τραγική οικονομική κατάσταση, σε σημείο που να μην εχει χρήματα να προμηθευτεί βασικά προϊόντα απο το μίνι μάρκετ της φυλακής καθώς όπως λένε οι ίδιες «πηγές» ζει με λιγότερα από 5-10 ευρώ την εβδομάδα.

Χειροπέδες σε άλλους δύο - Πατέρας 9χρονου παιδιού ο ένας συλληφθείς

Σε μία ακόμη σύλληψη προέβησαν οι αστυνομικές αρχές σήμερα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr πρόκειται για έναν άνδρα κάτοικο του Αμαρουσίου, γεννηθέντος το 1983, δηλαδή 39 ετών και πιθανότατα διαζευγμένο και πατέρα ενός παιδιού 9 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν 35χρονο άνδρα, άγαμο, που διαμένει στα δυτικά προάστια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων και των υπολοίπων δύο  προσώπων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα.

Μετά την νέα συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού η οποία δόθηκε παρουσία παιδοψυχολογου, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής. Πρόκειται για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και το συγκεκριμένο αδίκημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Οι Νετς αφήνουν εκτός ομάδας τον Ίρβινγκ για αντισημιτικά μηνύματα μίσους

ΗΠΑ: Ο Έλον Μάσκ ξεκινάει σήμερα τις απολύσεις στο Twitter

Love Island: Αποχώρησαν Κλαούντια και Αλέξανδρος και έμειναν τα 4 ζευγάρια του τελικού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης