Κρήτη: 13χρονος έστειλε γράμμα στη Σακελλαροπούλου να επισκεφτεί την πόλη του που επλήγη από την κακοκαιρία

Κρήτη: 13χρονος έστειλε γράμμα στη Σακελλαροπούλου να επισκεφτεί την πόλη του που επλήγη από την κακοκαιρία

Ο μικρός φέρεται να παρήγγειλε ήδη στις γιαγιάδες του ξεροτήγανα για την Πρόεδρο, ενώ ως τζέντλεμαν θα της προσφέρει, όπως λέει, και μία αγκαλιά λουλούδια

sakellaropoulou3
Γράμμα στην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έστειλε ένας 13χρονος από τη Σητεία της Κρήτης, λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην πόλη του, με το οποίο την προσκαλεί να επισκεφθεί τον τόπο του και να εμψυχώσει τους συμπολίτες του.

Σύμφωνα με το cretalive, η νύχτα των τρομακτικών βροχοπτώσεων τον βρήκε στο δωμάτιό του να γράφει μέσα από την καρδιά του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και το έκανε δίχως να αποκαλύψει το παραμικρό στους γονείς του. Το πρωί πια, πριν πάει στο σχολείο, παρακάλεσε τη μητέρα του, να ταχυδρομήσει το γράμμα του η οποία εξεπλάγη, αλλά δεν του χάλασε χατίρι.
gramma-mathitis


Κλείσιμο
Άλλωστε, όπως είχε γράψει στην επιστολή του «πιστεύω πως μόνο η δικιά σας επίσκεψη θα δώσει στους πολίτες της πόλης το θάρρος να συνεχίσουν να δουλεύουν χωρίς φόβο, επίσης η επίσκεψή σας θα τους δώσει κουράγιο και θα τους κάνει να νιώσουν στοργή από την πλευρά σας και τέλος η επίσκεψή σας θα κάνει τους συμπολίτες μου να συνεργαστούν και να δουλέψουν όλοι μαζί για τον καθαρισμό της πόλης».

«Θα ήθελα να επιστήσετε την προσοχή σας στο γράμμα μου και να δώσετε έμφαση σε αυτά που γράφω» κατέληξε ο 13χρονος. Μάλιστα, ο μικρός φέρεται ήδη να παρήγγειλε στις γιαγιάδες του ξεροτήγανα για την Πρόεδρο, ενώ ως τζέντλεμαν θα της προσφέρει, όπως λέει, και μία αγκαλιά λουλούδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «EVA»: Συστάσεις από τη ΓΓΠΠ στους πολίτες - Μην αγγίζετε σωλήνες, αποσυνδέστε τηλεοράσεις

Βασίλης Παπαθεοδώρου: «Κατέβαζε» παιδική πορνογραφία από το dark web και μιλούσε με μαθητές στα social media

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Ρωσία σχεδιάζει να υποχωρήσει από την Χερσώνα και να το παρουσιάσει ως εκκένωση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης