Mr Lucky, ένας σκύλος... εξαθλιωμένος που πρέπει να ζήσει! - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Mr Lucky, ένας σκύλος... εξαθλιωμένος που πρέπει να ζήσει! - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο «Φιλοζωικό Σύλλογο Κρεστένων Νοιάζομαι» τον βρήκε και τον περιέθαλψε, αλλά χρειάζεται τη βοήθεια όλων για να σταθεί ξανά στα πόδια του - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

μιστερ-λακι
Σπαρακτικές είναι οι εικόνες ενός σκύλου που εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τον «Φιλοζωικό Σύλλογο Κρεστένων Νοιάζομαι». Χάρη σε ένα τηλεφώνημα, βρέθηκε στα χέρια του φιλοζωικού συλλόγου που κυριολεκτικά του έσωσε τελευταία στιγμή τη ζωή. Τώρα όμως χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί ξανά στα πόδια του!

Mr Lucky


Είναι ο Mr Lucky, ένα σκυλάκι που εντοπίστηκε εξαιρετικά ταλαιπωρημένο και σχεδόν... ετοιμοθάνατο πριν από λίγες μέρες στο χωριό Καλλιθέα του Νομού Ηλείας. Δικαίως του δόθηκε το συγκεκριμένο όνομα, καθώς πάσχει από σαρκοπτική ψώρα, καλα άζαρ, είναι τυφλός από το ένα μάτι και ζυγίζει με το ζόρι... εννέα κιλά!

Σκυλί με ψώρα - Καλλιθέα Νομού Ηλείας


Είναι, όμως, ένα πολύ δυνατό σκυλάκι, για να παραιτηθεί τόσο εύκολα από τη «μάχη» της ζωής. Τώρα, οι άνθρωποι που τον βρήκαν και τον περιέθαλψαν, χρειάζονται τη βοήθεια όλων, ώστε να μπορέσουν να του παρέχουν την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα για να γίνει ξανά υγιές και να  «μεταμορφωθεί» ξανά σε ένα γεμάτο ζωντάνια τετράποδο, έτοιμο να βρει τη νέα του οικογένεια.

unnamed__2_
unnamed__1_


Κλείσιμο
Ακόμη και η ελάχιστη δυνατή οικονομική βοήθεια, αποτελεί μία τεράστια ένδειξη αγάπης προς τον τυχερό-άτυχο «Mr Lucky». Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθειά του χρειάζεται να ακολουθήσει τα εξής απλά βήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό:

Αριθμός Λογαρισμού Τράπεζα Πειραιώς: 5531-093883-962 EUR ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962
Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι.
Αιτιολογία: Mr Lucky

unnamed__4_
unnamed__3_


Η ανακοίνωση του  «Φιλοζωικού Συλλόγου Κρεστένων Νοιάζομαι»

«Πριν λίγες μέρες λάβαμε ένα τηλεφώνημα για ένα πολύ φοβικό σκυλί σε άθλια κατάσταση στο χωριό Καλλιθέα του Νομού Ηλείας. Πήγαμε, τον πιάσαμε και.... Κυρίες και Κύριοι σας παρουσιάζουμε τον Mr Lucky. Σαρκοπτική ψώρα, καλα άζαρ, τυφλός από το ένα μάτι και με το ζόρι 9 κιλά. Οι εξετάσεις του δεν είναι ότι καλύτερο αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Το συκώτι του έχει πειραχτεί και πρέπει να ξεκινήσει άμεσα θεραπεία. Τον βαφτίσαμε Mr Lucky γιατί μέσα στην ατυχία του ήρθε στα χέρια μας. Και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει καλά. Για ακόμη μία φορά ζητάμε την βοήθειά σας. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε Milteforan 60ml και πρέπει να καλύψουμε τα έξοδα για τις εξετάσεις του, και την θεραπεία του για την ψώρα. Οποιαδήποτε βοήθεια, οποιοδήποτε ποσό, ακόμη και 1€ είναι τεράστια βοήθεια για εμάς. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε με μια απλή κοινοποίηση προκειμένου να βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν με ένα μικρό ποσό τα έξοδά του.
Αν κάποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά μπορεί χρησιμοποιώντας τον παρακάτω λογαριασμό.
Αριθμός Λογαρισμού Τράπεζα Πειραιώς: 5531-093883-962 EUR ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962
Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι.
Αιτιολογία Mr Lucky»

Ειδήσεις σήμερα:

Παμφάγοι οι Ελληνες - Το 73% καταναλώνει μέχρι και 3,3 κιλά κρέας το μήνα

Η μητέρα περιέγραφε «με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα στο σπίτι» στα Πετράλωνα

Η Λένι Κλουμ απαντά στα αρνητικά σχόλια για την καμπάνια εσωρούχων με τη μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης