Τραγωδία στο Λουτράκι: Διαπληκτίστηκε με τον σύζυγό της η γυναίκα που κρεμάστηκε στο σπίτι της

Τραγωδία στο Λουτράκι: Διαπληκτίστηκε με τον σύζυγό της η γυναίκα που κρεμάστηκε στο σπίτι της

Η γυναίκα, ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους

ekav
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι από την είδηση του θανάτου μιας γυναίκας 40 ετών που βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της.

Η γυναίκα, ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο loutrakiblog.gr, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους τρεις μήνες μόνιμα στο Σχίνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνάει χωρίς η γυναίκα να βγαίνει από την τουαλέτα φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά, όταν κατάφερε να μπει ο ίδιος στην τουαλέτα, αντίκρυσε - ακριβώς πίσω από την πόρτα - το σοκαριστικό θέαμα. Η σορός της γυναίκας έφερε ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας.

Ο σύζυγος ειδοποίησε ασθενοφόρο, ωστόσο η 40χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Στο σημείο αμέσως έσπευσε η Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή ενώ αναμένεται ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πισίων Δημήτρης Λάμπρου περιέγραψε στο loutrakiblog.gr τι συνέβη:

«10:50 πμ περίπου έλαβα μια κλήση στο κινητό μου. Ηταν μια κοπέλα που με παρακαλούσε να σπεύσω αμέσως στο σπίτι της οικογένειας, λόγω και της ιδιότητάς μου, ως αναισθησιολόγος, να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες στην 39χρονη πρόσφυγα που κείτονταν αναίσθητη στο πάτωμα.

Μπαίνοντας στο σπίτι, είδα το σύζυγό της να προσπαθεί να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, όταν πήγα ήταν εκεί, βλέποντας τον μπαμπά της να προσπαθεί μα επαναφέρει τη μαμά της. Ζήτησα να απομακρυνθεί το παιδί.. Τα δύο μικρότερα βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, στον κάτω όροφο της διόροφης κατοικίας.

Πάνω από 1 1/2 ώρα, προσπαθούσα να της κάνω αναζωογόνηση. Επανήλθε το χρώμα της και συνέχισα την προσπάθεια. Με βοηθούσε και ο σύζυγος δίνοντάς της το φιλί της ζωής. Ο σύζυγος με παρακαλούσε να κάνω αναζωογόνηση μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ομως παρά τις προσπάθειες η κοπέλα είχε ''φύγει''.

Αμέσως έσπευσαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες εκεί, η αστυνομία, η σήμανση, το ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια κατέφθασε ο ιατροδικαστής. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ηταν μια ήσυχη οικογένεια, χθες βράδυ διασκέδαζαν η 39χρονη κοπέλα και ο σύζυγός της σε κάποιο μαγαζί. Το πρωί όπως έλεγε ο άνδρας της, τίποτα δεν προμήνυε το κακό. Βρέθηκε από το σύζυγό της στην τουαλέτα με ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό της, δεμένο στο πόμολο της πόρτας.

Ολα δείχνουν αυτοχειρία, δυστυχώς...».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για οδηγό λεωφορείου στον Ασπρόπυργο: Τον πυροβόλησαν ενώ οδηγούσε - Τρεις συλλήψεις

Ιστορικό ρεκόρ για τη Ρεβυθούσα - Εκφορτώθηκαν 60 φορτία LNG το α’ εξάμηνο

Όσα έγιναν στη συναυλία της Panik: Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης