Στη σύλληψη δύο 14χρονων και ενός 13χρονου οι οποίοι βανδάλισαν το 1ο Γυμνασίο Μελισσίων αφού ο διευθυντής του σχολείου έσπασε το λουκέτο της κατάληψης προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (25/10) όταν ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Μελισσίων έφτασε στο σχολείο και αντίκρισε εικόνα κατάληψης.
Η επόμενη κίνηση του διευθυντή ήταν να σπάσει το λουκέτο που είχαν βάλει στην πόρτα και τότε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι είναι μαθητές του σχολείου, άρχισαν να τον βρίζουν και να προκαλούν φθορές με έναν εξ αυτών να ανάβει και καπνογόνο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ με αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν τους τρεις ανήλικους.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.