Αυτοκτονία αστυνομικού στη Δράμα: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό τέλος

Αυτοκτονία αστυνομικού στη Δράμα: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό τέλος

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στην υπηρεσία του 35χρονου η είδηση της αυτοκτονίας - Τι λένε οι συνάδελφοι του

5654875
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Δράμας η είδηση της αυτοκτονίας του 35χρονου αστυνομικού ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο 35χρονος υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου και λίγο πριν ξεκινήσει τη βάρδια πήγε με το αυτοκίνητό του στα Μαυρόβατα. Έξω από το χωριό, σταμάτησε το αυτοκίνητο, έστρεψε το υπηρεσιακό του όπλο προς τη μεριά του και πυροβόλησε. Λίγη ώρα μετά, οι συνάδελφοί του τον βρήκαν νεκρό χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ολοι μιλούν για ένα παιδί «διαμάντι», έναν άψογο επαγγελματία, έναν εξαίρετο αστυνομικό που ήταν πρώτος σε όλα. Τι, όμως, οδήγησε το νεαρό αστυνομικό στο να προβεί στο απονενοημένο διάβημα; Είναι το ερώτημα που βασανίζει τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του οι οποίοι δεν είχαν αντιληφθεί πως κάτι τρέχει με τον 35χρονο.

«Κολλητοί του φίλοι και κουμπάροι έπεσαν από τα σύννεφα. Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως που να προϊδέαζε αυτό που θα ακολουθήσει», λέει στο protothema.gr συνάδελφος του 35χρονου αστυνομικού ο οποίος υπηρετούσε μαζί του στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου και τον ζούσε από κοντά καθημερινά.

Ο ίδιος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου του. Η είδηση της αυτοκτονίας του 35χρονου έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στην υπηρεσία.

«Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας. Σαστισμένοι είμαστε. Εγώ τρέμω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κλαίμε όλοι. Χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη. Μιλάμε για έναν άριστο επαγγελματία, πάντα πρώτο στη δουλειά, πρώτο σε όλα. Ήταν αγαπητός σε όλους. Τι να περιμέναμε; Ήταν το παιδί που το βλέπεις και είναι με το χαβαλέ και με την πλάκα του μόλις σου μιλήσει», τονίζει.

«Δεν ξέρω τι πίεση μπορεί να είχε το παιδί αλλά έδειχνε ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος, με διάθεση για δουλειά, με κέφι, ασχολούνταν και με τον αθλητισμό», είναι τα λόγια ενός συνοριοφύλακα του νομού Δράμας ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια του αυτόχειρα.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του με τους οποίους έμενε μαζί στην πόλη της Δράμας. Η μητέρα του ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ ο πατέρας του είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Η αυτοκτονία του 35χρονου σκόρπισε θλίψη και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δράμας καθώς ο νεαρός αστυνομικός μαζί με φίλους του είχαν ιδρύσει το καλοκαίρι μια ποδοσφαιρική ομάδα, τον Πήγασο, και ονειρεύονταν να την ανεβάσουν κατηγορία.




Ειδήσεις σήμερα:

Φοβούνται να μιλήσουν για το φονικό με το τσεκούρι οι συγχωριανοί του δράστη στη Χαλκιδική

Νωρίτερα οι αυξήσεις του 2023 στις συντάξεις – Ποια σενάρια εξετάζονται

Το πρωί στα δικαστήρια η 38χρονη με το οξύ - Τι αναμένεται να καταθέσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης