Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση οδηγού ταξί - Άφαντο και το όχημά του
Έχει κλειστό και το κινητό του τηλέφωνο
Άφαντος παραμένει ένας οδηγός ταξί, ο οποίος αγνοείται εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής», Κλήμης Λεοντιάδης.
«Πρόκειται για οδηγό, ο οποίος αγνοείται μαζί με το όχημα του ιδιοκτήτη στο οποίο εργαζόταν», υπογράμμισε στο grtimes ο κ. Λεοντιάδης, επισημαίνοντας παράλληλα πως «ενημερωθήκαμε χθες το πρωί και πληροφορήσαμε όλα τα Ραδιοταξί, αλλά και την Αστυνομία, για το συγκεκριμένο συμβάν».
Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Λεοντιάδης «τον ψάχνουμε μανιωδώς διότι φοβόμαστε μήπως έχει πάθει κάτι, αλλά έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνό του. Κλειστό είναι και το τηλέφωνο του πατέρα του».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος αγνοείται, είναι 35 ετών. Σε ό,τι αφορά το όχημα, πρόκειται για Peugeot 301, με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΕ 4749.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.