Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο - πατέρας 38χρονης: «Λέει ψέματα, δεν της έχει κάνει τίποτα»

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο - πατέρας 38χρονης: «Λέει ψέματα, δεν της έχει κάνει τίποτα»

Χαρακτήρισε «αδικαιολόγητο λάθος» αυτό που έκανε η κόρη του - Δείτε βίντεο

kaustiko
«Δεν της είχε κάνει τίποτα» υποστηρίζει ο πατέρας της 38χρονης που έριξε το καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ, o πατέρας της 38χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη του λέει ψέματα για τις απειλές, τονίζοντας πως «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» ενώ δήλωσε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», ανέφερε αρχικά ο πατέρας της γυναίκας ενώ παράλληλα, προέταξε πως ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnu5ixcd8q7t)

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 38χρονης

Υπενθυμίζεται ότι δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος της 38χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση μετά την επίθεση της με καυστικό υγρό σε βάρος του συζύγου της στην Κρήτη. Ήδη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 38χρονη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η δράστις έχει εξαφανιστεί και δεν απαντά στα τηλέφωνα συγγενών και δικηγόρων με τον συνήγορό της να δηλώνει ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζει που «κρύβεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η γιατρός που παρακολουθεί την Ιωάννα Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου εξέτασε τον 38χρονο και διαπίστωσε πως το καυστικό υγρό έχει εισχωρήσει στον οργανισμό του με αδιευκρίνιστες συνέπειες.

Σε νέα επικοινωνία που είχε το protothema.gr, αργά το βράδυ της Κυριακής, η 38χρονη εξήγησε τον λόγο για τον οποίο είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση τόσο με τον σύζυγό της, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του και ειδικότερα τα αδέρφια του. Υποστήριξε λοιπόν, ότι τα αδέρφια του 36χρονου, δεν ενέκριναν ποτέ την σχέση τους και είναι εκείνοι που ευθύνονται για την απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι της.

Συγκεκριμένα, είπε η 38χρονη: «Είχα κάνει δυο γάμους και δυο παιδιά και αυτό στα στενά μυαλά αυτών των ανθρώπων δεν μπορούσε να χωρέσει. Δηλαδή δεν σκέφτηκαν ρε φίλε, αυτός ο άνθρωπος έχει ένα βαρύ ποινικό μητρώο, έχει όλο τον ποινικό κώδικα στην πλάτη του, είναι τραυματισμένος, δηλαδή τι ψάχνουν. Βρήκε έναν άνθρωπο, γιατί δεν τον αφήνουν ήσυχο; Μας σκίσανε λόγω τιμής και εμένα και αυτόν. Δηλαδή μην νομίζεις ότι κι αυτός που το χασε στο τέλος και μου παιζε σκαμπίλια με όλη του τη δύναμη, κόντεψε να μου ξεριζώσει το κρανίο ή είχε αυτά τα ξεσπάσματα ενώ ήταν καλά. Είχε πόνο ο άνθρωπος. Είχαμε καψούρα μεταξύ μας, κι εγώ κι αυτός. Τρία χρόνια περιμέναμε ο ένας τον άλλον και δεν ζήσαμε ούτε 15 μέρες μαζί. Η οικογένεια του φταίει, τα αδέρφια του. Κι αυτός αλλά αυτόν τον σκίσανε, του χαλάσανε αυτό που γούσταρε. Είχε βγάλει τόση φυλακή, ήταν διαταραγμένος απ’ αυτά που έζησε, πονεμένος και τραυματισμένος στο πόδι. Και τι του έκαναν; Τον πίεζαν να με χωρίσει και εμένα με απειλούσαν...».

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Ώρα-μηδέν για την εκλογή νέου πρωθυπουργού - Οι αγορές ψηφίζουν Σούνακ

To Μέγαρο Μαξίμου «ψάχνει» την πρώτη Κυριακή των εκλογών

ΜέΡΑ25 - Φωτεινή Μπακαδήμα: Τι την οδήγησε να ανεξαρτητοποιηθεί - Με 6 βουλευτές έμεινε ο Βαρουφάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης