Άφαντος παραμένει μαζί με την πανάκριβη λεία του, παρόλο που τα στοιχεία του είναι γνωστά, ο αλλοδαπός ο οποίος είχε μπει το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στις Σέρρες παριστάνοντας τον πελάτη και απασχόλησε τον υπάλληλο καταφέρνοντας να ξαφρίσει δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 2.005 ευρώ.
Από την έρευνα που διενήργησε η Ασφάλεια, εξακριβώθηκε η ταυτότητα του δράστη, που ήταν ένας 33χρονος Αλβανός. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Κλοπή χρημάτων από μαγαζί
Από ένα ανασφάλιστο παράθυρο τρύπωσε στο εσωτερικό ενός καταστήματος στην πόλη της Καβάλας ένας Έλληνας «ποντικός» και άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο, το μεσημέρι της Πέμπτης. Όμως, εντοπίστηκε άμεσα αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.