Δίκη για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου: Συγκέντρωση και ένταση έξω από τα δικαστήρια Βόλου
Συγκέντρωση υποστήριξης στην οικογένεια, ισχυρή η αστυνομική δύναμη στα Δικαστήρια στη δίκης για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, καθώς σήμερα είναι η δίκη των τριών αστυνομικών που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου.
Εκτός από τον κόσμο, στα δικαστήρια Βόλου, βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν, οι οποίοι με τη σειρά τους αντέδρασαν.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τοπικά sites, απωθήθηκαν και παρενέβη ο διευθυντής αστυνομίας Μαγνησίας ο οποίος ενημέρωσε ότι στη δικαστική αίθουσα μπορούσαν να μπουν μόνο έξι άτομα.
Πάντως όπως σημειώνει το magnesianews.gr, η υπόθεση είναι πιθανό να μην εκδικαστεί σήμερα καθώς είναι τελευταία στο πινάκιο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.