Ρόδος: Αγγλίδα κατήγγειλε βιασμό και μετά ανακάλεσε

Ρόδος: Αγγλίδα κατήγγειλε βιασμό και μετά ανακάλεσε

Η 19χρονη πρόκειται να δώσει και νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου καθώς η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη 

peripoliko_
Έκανε συναινετικά σεξ με έναν άγνωστό της άνδρα στο Φαληράκι της Ρόδου μια 19χρονη Αγγλίδα, αλλά όταν συνευρέθηκαν για δεύτερη φορά σε άλλο σημείο τον... κατήγγειλε για βιασμό. Στη συνέχεια, όμως, δήλωσε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας ότι δεν επιθυμεί την δίωξή του!

Την περασμένη Τρίτη, η νεαρή τουρίστρια πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου και κατέθεσε ότι το προηγούμενο βράδυ, που διασκέδαζε μαζί με μια ομοεθνή φίλη της σε ένα club στο Φαληράκι, συνάντησε έναν Έλληνα τον οποίο είχαν γνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί. Αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγαν στην παραλία όπου είχαν σεξουαλική επαφή με τη θέλησή της.

Όπως είπε η 19χρονη, όταν πήγε στο ξενοδοχείο της, ο περίπου 20 χρόνων άνδρας με δυο χαρακτηριστικές ελιές στο αριστερό του μάγουλο επιχείρησε να μπει στο δωμάτιο της και, όταν εκείνη προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, την έσπρωξε, την έριξε στο κρεβάτι και ήλθε για δεύτερη φορά σε επαφή μαζί της με την βία, χωρίς προφύλαξη και ενώ εκείνη φώναζε προσπαθώντας να τον απωθήσει.

Η νεαρή Αγγλίδα κατήγγειλε αρχικά βιασμό, όμως στη συνέχεια αναίρεσε την καταγγελία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του dimokratiki.gr, επρόκειτο να δώσει και νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου καθώς η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη και ο φερόμενος ως βιαστής αναζητείται.



Ειδήσεις σήμερα:

Για κακοποίηση κατηγορούνται οι εργαζόμενες παιδικού σταθμού που «βασάνιζαν» παιδιά με τρομακτική μάσκα

Η «κούρσα» της φρίκης στο Παρίσι: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του τη δολοφόνο της 12χρονης και τη βαλίτσα με τη σορό!

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Μέγαρα για συμμορία που έκανε απάτες με τζίρο 2 εκατομμύρια ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης