Έβγαλε τις χειροπέδες αλλά δεν κατάφερε να δραπετεύσει

Έβγαλε τις χειροπέδες αλλά δεν κατάφερε να δραπετεύσει

O Αλβανός οικοδόμος συνελήφθη την Τετάρτη επειδή έκρυβε κοκαΐνη στην κουφάλα ενός ελαιόδεντρου

xeiropedes
Ανάμεσα σε δυο αστυνομικούς καθόταν μέσα στο περιπολικό ο γιγαντόσωμος Αλβανός οικοδόμος ο οποίος είχε συλληφθεί την Τετάρτη επειδή έκρυβε κοκαΐνη στην κουφάλα ενός ελαιόδεντρου, αλλά κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες και να προσπαθήσει να δραπετεύσει την ώρα που τον οδηγούσαν στον εισαγγελέα!

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν αστραπιαία, τον ακινητοποίησαν και τον δέσμευσαν ξανά για να τον οδηγήσουν στα δικαστήρια. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και απόπειρα απόδρασης και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο Αλβανός κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή του Τυμπακίου και των Μοιρών, καθώς οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού ανακάλυψαν 107 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή "βράχου" στην "καβάντζα" που είχε βρει σε μια κουφάλα ελαιόδεντρου και άλλα 2,6 γραμμάρια στο σπίτι του. Η συνολική ποσότητα των 109,6 γραμμαρίων θα του έδινε γύρω στις 170 δόσεις κοκαΐνης.

Συνελήφθη με συσκευασίες κοκαΐνης

Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ναύπλιο ένας 35χρονος Έλληνας, το μεσημέρι της Τετάρτης και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν πρόκειται για διακινητή ναρκωτικών, πριν τον οδηγήσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.




Ειδήσεις σήμερα:

Για κακοποίηση κατηγορούνται οι εργαζόμενες παιδικού σταθμού που «βασάνιζαν» παιδιά με τρομακτική μάσκα

Η «κούρσα» της φρίκης στο Παρίσι: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του τη δολοφόνο της 12χρονης και τη βαλίτσα με τη σορό!

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Μέγαρα για συμμορία που έκανε απάτες με τζίρο 2 εκατομμύρια ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης