Η κρυψώνα βρέθηκε μέσα στην... κουφάλα του κορμού ενός ελαιόδεντρου στον υπαίθριο χώρο, όπου εντοπίστηκε καλά κρυμμένο ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 107 γραμμάρια κοκαΐνης
Έναν ολόκληρο ελαιώνα χρειάστηκε σε περιοχή του Δήμου Φαιστού να "χτενίσουν" οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος το πρωί της Τετάρτης για να ανακαλύψουν την "καβάντζα" που διατηρούσε ένας αλλοδαπός για να κρύβει τις ποσότητες ναρκωτικών που διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή.
Τελικά, η κρυψώνα βρέθηκε μέσα στην... κουφάλα του κορμού ενός ελαιόδεντρου στον υπαίθριο χώρο, όπου εντοπίστηκε καλά κρυμμένο ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 107 γραμμάρια κοκαΐνης! Οι έρευνες συνεχίστηκαν στο σπίτι του αλλοδαπού και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσε στην ίδια περιοχή του Δήμου Φαιστού, όπου βρέθηκαν άλλα επτά "φιξάκια" με συνολικά 2,6 γραμμάρια κοκαΐνης.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε λίγο αργότερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.