Καβάλα: Συνέλαβαν χασισοκαλλιεργητή με σημαντική ποσότητα κάνναβης

Καβάλα: Συνέλαβαν χασισοκαλλιεργητή με σημαντική ποσότητα κάνναβης

Οι αστυνομικοί βρήκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 766 γραμμαρίων, ενώ δίπλα στο σπίτι εντόπισαν και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου

Kabala-kannabi
Αιφνιδιαστική έρευνα σε έναν οικισμό της Καβάλας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν στοχοποιήσει έναν Έλληνα κάτοικο, καθώς είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργεί χασισόδεντρα και έχει στην κατοχή του σημαντική ποσότητα ναρκωτικών.

Σε έναν αποθηκευτικό χώρο στην αυλή της κατοικίας του υπόπτου, οι αστυνομικοί βρήκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 766 γραμμαρίων, ενώ δίπλα στο σπίτι εντόπισαν και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου, το οποίο ξεριζώθηκε. Έτσι, συνέλαβαν τον δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Το τσιγαριλίκι οδήγησε σε χασισόδεντρα και βάζα με κάνναβη

Ένα τσιγαριλίκι βρήκαν πάνω σε έναν Έλληνα που κινείτο με όχημα σε περιοχή του Δήμου Πηνειού στην Ηλεία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που του έκαναν έλεγχο το απόγευμα της Τρίτης και ήταν αρκετό για να συλληφθεί. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν έξι βάζα που περιείχαν 75,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρία ξεριζωμένα ξερά τμήματα από κορμούς δενδρυλλίων κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Είναι ο Κρις Πάιν ο νέος Χάρισον Φορντ;

Σύνοδος Κορυφής: «Μάχη» με τους Γερμανούς για το όριο τιμών στο αέριο


Η Ντιλέτα Λεότα στα... δίχτυα του Λορίς Κάριους - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης