Βιασμός 12χρονης: «Τη συνάντησε αλλά δεν την βίασε» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 33χρονου

Βιασμός 12χρονης: «Τη συνάντησε αλλά δεν την βίασε» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 33χρονου

Ο δικηγόρος του 33χρονου επιμένει ότι ο συλληφθείς «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη»

viasmos-12xroni-33xronos
Τα επιχειρήματα του 33χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί για τον βιασμό της 12χρονης και αναμένεται σήμερα, Δευτέρα (17/10), να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανέπτυξε ο δικηγόρος του επιμένοντας στον ισχυρισμό ότι ο πελάτης του συναντήθηκε με το κορίτσι αλλά δεν την βίασε.

Ο δικηγόρος του 33χρονου,  ο οποίος ήταν εργαζόμενος σε φαρμακοπήθηκη και ζούσε στην Αγία Βαρβάρα, περιέγραψε ότι «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου» υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν συνέβη γιατί ο πελάτης του «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Δείτε φωτογραφίες του 33χρονου

33xronos_3
33xronos_2
33xronos_1


Ο συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, υποστήριξε, επίσης, ότι υπάρχουν γραπτά μηνύματα ανάμεσα στον πελάτη του και την 12χρονη η οποία, όπως είπε, φεύγοντας του είπε «θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου» αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Επέμεινε ακόμα, ότι ο Αναστάσιος Λ. όπως είναι το όνομα του 33χρονου, «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» και πως για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Κλείσιμο
Ειδικά, τέλος, για τις συνομιλιές του πελάτη του με την 12χρονη είπε ότι «θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και ότι το κορίτσι» επικαλούμενος ως επιχείρημα ότι «είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnny1yis01h5)


Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικό «σφυροκόπημα» από drone καμικάζι σε πολυκατοικίες στο Κίεβο

«Έπεσαν» πυροβολισμοί με... μήνυμα σε είσοδο πολυκατοικίας στο Αιγάλεω

Σύχναζαν και άλλα παιδιά στο κατάστημα του Μίχου, λέει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης