Βιασμός 12χρονης: Ανοίγουν στόματα, έρχονται νέα εντάλματα μετά τις πέντε συλλήψεις

Βιασμός 12χρονης: Ανοίγουν στόματα, έρχονται νέα εντάλματα μετά τις πέντε συλλήψεις

Στον εισαγγελέα σήμερα ο τέταρτος βιαστής του κοριτσιού - Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς ο τρίτος, ένας 33χρονος που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου

biasmos-12xronis-33xronos
Στην πέμπτη σύλληψη για την πολύκροτη υπόθεση της μαστροπείας και του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο συλληφθείς είναι 36 ετών, Έλληνας, και φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την ανήλικη μέσα από μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών. Κατόπιν, συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή του Μετρό των Σεπολίων, όπου τη βίασε έναντι αμοιβής. Ο 36χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε ο τέταρτος, κατά σειρά, συλληφθείς ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα από τους οποίους ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος, ο οποίος μένει στην Αγία Βαρβάρα και δουλεύει σε εργοστάσιο, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πως «δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία. Μου είπε πως ήταν 17 χρονών και την πίστεψα». Ακόμη, ο φερόμενος ως βιαστής ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ο Μίχος τον «ψάρεψε» μέσα από την εφαρμογή Blindchat προσποιούμενος την 12χρονη. Όπως υποστήριξε ο συνήγορός του,  Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ο 33χρονος δεν συνευρέθηκε με την 12χρονη στα δύο από τα τρία ραντεβού τα οποία είχαν κλείσει.

Δείτε φωτογραφίες του 33χρονου

biasmos-12xronis-33xronos2
biasmos-12xronis-33xronos
biasmos-12xronis-33xronos4
biasmos-12xronis-33xronos3




Το πρώτο ραντεβού με την 12χρονη κλείστηκε από τον Μίχο μεσημέρι στα Σεπόλια ενώ ο 53χρονος ζήτησε από τον 33χρονο να καλύψει τα τζάμια με πετσέτες ώστε να μην τους δουν οι περαστικοί. Όπως υποστηρίζει ο 33χρονος, αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από το ραντεβού.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο ραντεβού, ο 33χρονος λέει ότι η ανήλικη πήρε τα 60-70 ευρώ που είχαν συμφωνήσει και του είπε πως θα τα πάει στη μητέρα της και μετά θα επέστρεφε. Επειδή, όμως, η 12χρονη καθυστέρησε, ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο.

Το τρίτο ραντεβού δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Ηλίας Μίχος είχε ζητήσει προκαταβολικά τα χρήματα και μόλις είδε στο ATM ότι δεν έχουν κατατεθεί, ακύρωσε τη συνάντηση.

Τις επόμενες ώρες, δεν αποκλείεται να εκδοθούν τέσσερα νέα εντάλματα συλλήψεων για πρόσωπα που η 12χρονη έχει κατονομάσει και οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στα ίχνη τους. Την επόμενη εβδομάδα επίκεινται νέες συλλήψεις από άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις πως είχαν βιάσει την 12χρονη.

Η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά μόλις συνέλθει οι αστυνομικοί θα της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου να αναγνωρίσει τους "πελάτες" του κύκλωματος και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συλλήψεων.

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να απολογηθεί η μητέρα της 12χρονης η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Από την απολογία της αλλά και από την έρευνα της αστυνομίας θα εξακριβωθεί η εμπλοκή της στους βιασμούς που υπέστη η ανήλικη.

Ειδήσεις σήμερα:

Χάρης Τζωρτζάκης: «Όταν έσπασε το πόδι του ο γιος μας μάς ήλεγξαν για παιδική κακοποίηση»

Τζο Μπάιντεν: «Λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας

J2US: H Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Κατινάκης είναι οι πρώτοι που αποχώρησαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης