Βιασμός 12χρονης: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος τρίτος βιαστής - Πήρε προθεσμία για την Δευτέρα

Βιασμός 12χρονης: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος τρίτος βιαστής - Πήρε προθεσμία για την Δευτέρα

O 33χρονος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον δύο φορές την 12χρονη

biasmos-12xronis-33xronos
Προθεσμία για την Δευτέρα το πρωί προκειμένου να απολογηθεί έλαβε ο 33χρονος που κατηγορειται για βιασμό της 12χρονης και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Βιασμός 12χρονης: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος τρίτος βιαστής


Ο διορισμένος δικηγόρος του δήλωσε στους δημσιογράφους ότι «δεν γνωρίζω ακόμα γιατί κατηγορείται ακριβώς. Την Δευτέρα θα πάρουμε αντίγραφο της δικογραφίας. Σήμερα (σ.σ. Σάββατο 15/10) το απόγευμα θα τον επισκεφθώ στη ΓΑΔΑ για να μου πει ποια είναι η θέση του»

Βιασμός 12χρονης: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος τρίτος βιαστής (2)


Κλείσιμο
Τις επόμενες ώρες, μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα εντάλματα συλλήψεων καθώς η Αστυνομία έχει φτάσει στα ίχνη 3-5 ατόμων που φέρονται να ήταν πελάτες του κυκλώματος. Η 12χρονη, στη συμπληρωματική της κατάθεση, έχει κατονομάσει τέσσερις άνδρες, οι τρεις εκ των οποίων την βίασσαν και ο τέταρτος ήταν συνεργός του Μίχου.

Δείτε φωτογραφίες του 33χρονου

biasmos-12xronis-33xronos2
biasmos-12xronis-33xronos
biasmos-12xronis-33xronos4
biasmos-12xronis-33xronos3


Πρόκειται για έναν 33χρονο με το όνομα Αναστάσιος Λ. ο οποίος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Την ίδια ώρα, ταυτοποιήθηκαν άλλα δυο άτομα από τα 213 που συνομιλούσαν στις «ροζ» εφαρμογές με τη 12χρονη. Τα δύο πρόσωπα μετέβησαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και ανέφεραν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανότατα μοιάζει με το κοριτσάκι. Αφού κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εξετάστηκαν ενόρκως, στη συνέχεια αποχώρησαν. Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, τα στοιχεία των δύο Ελλήνων πράγματι αντιστοιχούν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας ονομάζεται Γιώργος είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από το Καζακστάν και ο δεύτερος ονομάζεται Παναγιώτης, είναι ηλικίας 36 ετών και είναι από την Αθήνα.

Ο Έλληνας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προσήλθε στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής και ο Καζακστανός έκανε το ίδιο το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο είναι άνεργοι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 33χρονου
Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την ταυτοποίηση των δύο ανδρών που συνομιλούσαν με τη 12χρονη
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: Δεν γνώριζε για τα εμβάσματα

Τις θέσεις της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού μετέφερε ο συνήγορός της ο οποίος επέμεινε στη «γραμμή» ότι η πελάτης του δεν γνώριζε τίποτα για τα εμβάσματα τα οποία ήταν και αυτά που την «έκαψαν».

«Η μητέρα της 12χρονης δεν ήξερε για τα εμβάσματα, γίνονταν σε λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε. Το κορίτσι είχε δώσει το ΙΒΑΝ του λογαριασμού και την κάρτα αναλήψεων στον 53χρονο» είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Φαίνονται τα ονόματα που έχουν κάνει τις καταθέσεις στον λογαριασμό της μητέρας. Είναι σε σχέση και σε συνδυασμό με τον 53χρονο οι καταθέσεις αυτές. Υπάρχει ένα όνομα καταθέτη που φαίνεται, σε άλλες περιπτώσεις φαίνονται μόνο οι λογαριασμοί και μένει να ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία το κάθε όνομα πίσω από κάθε λογαριασμό», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε, επίσης, ότι η μητέρα δεν γνώριζε για τον βιασμό της 12χρονης «αλλά δεν το λέει μόνο η μητέρα. Το λέει και η 12χρονη, το λέει και η θεία του κοριτσιού από όπου ξεκίνησε η αποκάλυψη όλων. Η μητέρα δεν είχε καταλάβει κάτι ούτε η 19χρονη αδελφή της 12χρονης».

Ο «κύριος Μιχάλης»

Εντωμεταξύ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους για τον «Μιχάλη», ένα από τα πρόσωπα στα οποία έχει αναφερθεί η 12χρονη η οποία έχει πει ότι ήταν και αυτός που τη συνόδευε στα ερωτικά ραντεβού που κανόνιζε ο Ηλλία Μίχος.

Η 12χρονη κατονόμασε τον «κύριο Μιχάλη» στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο «Μιχάλης» προσέγγισε την 12χρονη αρχικά μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και στη συνέχεια άρχισα να «συνομιλούν» μέσω ενός προφίλ της κοπέλας στο Instagram το οποίο είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Ο «Μιχάλης» έλεγε στην 12χρονη ότι μπορεί και αυτός να τη συνοδεύει στα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων λέγοντας της ««θα σου λέω είτε εγώ είτε ο κύριος Ηλίας πως θα πας στο αυτοκίνητο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnmbvpbsub75)


Ειδήσεις σήμερα:

Μπαλάσκας για τον βιασμό 19χρονης από αστυνομικούς: «Τι να πω, ντρέπομαι...»

«Πιο πολύ μας έδινε κουράγιο, παρά του δίναμε» - Συγκλονίζει ο γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη


Κρήτη και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο της κακοκαιρίας σήμερα - Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης