Κολωνός: Στον ανακριτή σήμερα ο 53χρονος μαστροπός - Πώς έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες

Κολωνός: Στον ανακριτή σήμερα ο 53χρονος μαστροπός - Πώς έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες

Μαζί με τον 53χρονο, στον ανακριτή θα οδηγηθεί και ο 42χρονος παιδεραστής - Πώς έσβηνε τα ίχνη του και πού εξέδιδε την ανήλικη

viastis_kolonos_new_xr
Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον Κολώνο, αλλά και ο 42χρονος παιδοβιαστής.

Ο 53χρονος πήρε προθεσμία τη Δευτέρα για να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι αναλυτές της Ασφάλειας «βλέπουν» μια καλοστημένη επιχείρηση πίσω από τη νοσηρή δράση του άνδρα.

Πώς έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες

Ειδικότερα, οι φόβοι του 53χρονου μαστροπού ότι κάποιος από τη γειτονιά μπορεί να καταλάβαινε τις κινήσεις του με το κοριτσάκι, τον έκαναν να κλείνει τα ραντεβού μέσω του Διαδικτύου και στη συνέχεια να ζητάει από τους άντρες, με τους οποίους επρόκειτο να συναντηθεί η 12χρονη, να πάνε σε σημείο που καθόριζε ο ίδιος, ώστε να παραλάβουν το παιδί με το αυτοκίνητό τους.

Το σημείο συνάντησης με τους άντρες δεν ήταν ποτέ στη γειτονιά του. Εκεί, άλλωστε, δεν ήθελε να κινεί υποψίες, καθώς τον θεωρούσαν ένα ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας. Ήθελε πάντα ο ίδιος να επιλέγει τα μέρη συνάντησης της 12χρονης με τους άντρες και, μάλιστα, πήγαινε ο ίδιος το παιδί με το αυτοκίνητό του.

Κλείσιμο
Οι άντρες παραλάμβαναν τη 12χρονη από το σημείο που τους καθόριζε ο 53χρονος, ο οποίος ήθελε να ελέγχει τα πάντα -ακόμα και τα σημεία συνεύρεσης με τη 12χρονη.

Ο 53χρονος τους έλεγε την ώρα που θα έπρεπε να επιστρέψουν το παιδί σε αυτόν. Το σημείο, δε, στο οποίο παραλάμβανε το 12χρονο κοριτσάκι, ήταν άλλο από εκείνο που είχε προηγουμένως κανονίσει και παραδώσει νωρίτερα το παιδί -φυσικά, και αυτό για να μην κινεί τις υποψίες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, η ίδια δεν είχε πάρει ποτέ χρήματα από τους άντρες, αλλά είχε δει να πληρώνουν τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων

Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 53χρονου. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες και του έτερου εμπλεκόμενου στην υπόθεση, ηλικίας 42 ετών. Πρόκειται για τους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη.


11102022dhmgadamix003
O 53χρονος Ηλίας Μίχος
11102022dhmgadamix002
Το πρόσωπο του 53χρονου Ηλία Μίχου
11102022dhmgadamix002
Το πρόσωπο του 53χρονου Ηλία Μίχου


11102022dhmgadasof001
Ο 43χρονος Γιάννης Σοφιανίδης
11102022dhmgadasof003
Γιάννης Σοφιανίδης
11102022dhmgadasof002
Το προφίλ του 43χρονου συλληφθέντα Γιάννη Σοφιανίδη


Νέες αποκαλύψεις - Τι έγραφε ο 53χρονος στη 12χρονη

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στα χέρια του 53χρονου κατηγορουμένου ως βιαστή της, αλλά και των «πελατών» του, δεν έχουν τέλος. Στο protothema.gr μίλησε ο θείος του θύματος, ο οποίος μαζί με την αδελφή του ανακάλυψαν τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην 12χρονη. Οι διάλογοι προκαλούν αποτροπιασμό.

«Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στην Λευκάδα βασικά. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί. Και "που είσαι;" και "μωρό μου", και "τι κάνεις;" Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια. Και πριν ανοίξει αυτό το μαγαζί», λέει ο θείος της 12χρονης ο οποίος είχε παρατηρήσει από καιρό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί.

Μάλιστα, μια φορά την έπιασε να μιλάει στο τηλέφωνο με έναν αλλοδαπό και να συζητάνε για ένα χρηματικό ποσό. Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί τι πραγματικά συμβαίνει.

«Είχε χαθεί δύο ώρες μια φορά, μετά κατά λάθος άκουσα να της μιλάει ένας Πακιστανός και να λέει "δως μου 50 ευρώ, πάρε 60". Της λέω "τι γίνεται;". Και λέει "κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό". Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα δει εγώ άνδρες μεγάλους. Αυτός κάπου αλλού τα κανόνιζε τα ραντεβού του», αποκαλύπτει στο protothema.gr ο ίδιος.

Αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στα χέρια του 53χρονου


Όπως επισημαίνει, είχε αντιληφθεί πως η 12χρονη κάπου έχει μπλέξει αλλά όταν είδε στο κινητό της περισσότερα από 200 «ύποπτα» μηνύματα και τον τρόπο που την παρουσίαζε ο 53χρονος στους υποψήφιους «πελάτες» του έπαθε σοκ.

«Ήταν πολλά τα μηνύματα, από 240 άτομα. Αυτός έλεγε ότι είναι 16χρονη. Έλεγε στους άλλους ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή. Δεν έχει γονείς, τέτοια πράγματα. Αυτός την παρέσυρε αλλιώς, βρήκε με τα οικονομικά», καταγγέλλει ο θείος του θύματος.

Ο ίδιος τονίζει ότι λίγο πριν από το επίμαχο διάστημα η 12χρονη είχε αλλάξει συμπεριφορά και έκρυβε πράγματα από την οικογένειά της. «Το αποπλάνησε το κοριτσάκι. Πήγαινα και εγώ πλατεία, έβλεπα, την κυνήγαγα τη μικρή. Την ξανάβαζα μέσα, μετά την έχανα ξανά. Ρώταγα τα άλλα τα μικρά εδώ, δεν ήξεραν τίποτα. "Κάπου πήγε η (...) , πετάχτηκε", έλεγαν. Το είχα δει, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του εντελώς. Μετά το έπαιρναν το κορίτσι 1 η ώρα. Έλεγα στους γονείς της "γιατί το παίρνουν 1 η ώρα" και μου έλεγαν "μιλάει...". Μετά, όταν είδα εγώ με την αδελφή μου το κινητό, πάθαμε πλάκα».

Ο συγγενής της 12χρονης, τέλος, περιγράφει και τη δεινή, οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια και εκμεταλλεύτηκε ο 53χρονος. «Πάθαμε τρακ, πάθαμε τρακ. Ήδη η οικογένεια ζούσε με ένα επίδομα κάθε τρεις μήνες. Το κορίτσι μετά έφυγε και από το σχολείο, το έψαχνα. Δεν συμβαίνουν αυτά, σαν τρομοκρατημένη ήταν. Ήταν νευριασμένο το παιδί, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του ολόκληρη. Το κορίτσι το είχαμε, πηγαίνε καράτε, είχε πάρει ζώνες και έλεγα άμα την πειράξει κανένας, θα είναι ασφαλής» κατέληξε ο θείος του θύματος.

Την ίδια ώρα, μία ημέρα μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης σχετικά με την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από τη σύζυγο του 53χρονου, η γιαγιά του παιδιού, μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι η γυναίκα του 53χρονου έδινε 10.000 στην κόρη της, για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.

Η γιαγιά της 12χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ««πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει "θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα"».

Όπως τόνισε η κόρη της, της απάντησε ότι δεν θέλει τα χρήματα που της πρόσφερε και έφυγε. «Πήγε η γυναίκα του (σ.σ. του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει. Το παιδί έτρεξε, δεν το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. "Τι έπαθες παιδί μου;", "με κυνηγούσε ο…" και λέω στη νύφη μου "πάρε την αστυνομία" και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέο επιδημικό κύμα κορωνοϊού - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του

«Πορεία προς τον λαό» ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος

Τζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης