Κολωνός-Βιασμός 12χρονης: Τα στοιχεία πολλών από τους 213 «πελάτες» θα γνωστοποιηθούν, λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης

Κολωνός-Βιασμός 12χρονης: Τα στοιχεία πολλών από τους 213 «πελάτες» θα γνωστοποιηθούν, λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης

Σε ερώτηση για το αν το παιδί εργαζόταν στον 53χρονο, ξεκαθάρισε ότι εκείνος ζήτησε να πηγαίνει η ανήλικη κάποιες ώρες και να τον βοηθά

kolonos_2
Τα στοιχεία πολλών από τους «πελάτες» θα γίνουν γνωστά, όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της οικογένειας της12χρονης που κακοποιήθηκε από τον 53χρονο στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

«Το παιδί ήταν φοβισμένο, βρήκαν μηνύματα από το κινητό του κι ενημέρωσαν τη μητέρα», απάντησε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η νομικός σε ερώτηση για το πώς κατάλαβε η οικογένεια την κακοποίηση του παιδιού και συνέχισε λέγοντας ότι, «την επομένη πήρε η μητέρα το παιδί και έκανε την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ».

Σε ερώτηση για το αν το παιδί εργαζόταν στον 53χρονο, ξεκαθάρισε ότι, «η οικογένεια είναι η μόνη που δεν ευθύνεται. Το παιδί δεν εργαζόταν, εργαζόταν περιστασιακά η μητέρα κι ο ίδιος ζήτησε να πηγαίνει το παιδί κάποιες ώρες και να τον βοηθά να τακτοποιούν τα ράφια. Ο ''κύριος'' ήταν υπεράνω υποψίας, του είχαν εμπιστοσύνη και δεν μπορούσαν να φανταστούν τέτοιου είδους κακοποίηση από πλευράς του».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnidvxqq3c95)


«Είναι μυθεύματα αυτού του ανθρώπου», απαντά η οικογένεια στις κατηγορίες που της αποδίδει ο 53χρονος ότι, «η οικογένεια ότι θέλει να τον καταστρέψει οικονομικά». «Εξάλλου από τη δικογραφία προκύπτει κατάφωρα η ενοχή του. Δεν μπορεί να πιστέψει ένας λογικός άνθρωπος ότι, το παιδί, που δεν είχε συμπληρώσει τα 11, μπορούσε να στήσει πλεκτάνη και να παγιδεύσει έναν άνθρωπο που είναι δικτυωμένος και έχει διασυνδέσεις παντού», συμπλήρωσε η κ. Ταραχοπούλου.

Κλείσιμο
«Το παιδί είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως και όλη η οικογένεια που έχει κι άλλα παιδιά. Τα στοιχεία τους έχουν γίνει γνωστά σε όλη τη γειτονιά, έχω στείλει επιστολή στο ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ. Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα παιδί που έχει καταστραφεί η ζωή του και πρέπει να βρούμε τρόπους να τους προστατέψουμε», τόνισε η δικηγόρος.

Σε σχόλιο σχετικά με το ότι, θα πρέπει να γίνουν γνωστά τα στοιχεία των 213 «πελατών», η νομικός απάντησε ότι, «υπάρχουν στοιχεία και πιστεύω ότι θα αξιοποιηθούν και πολλοί από αυτούς, θα γνωστοποιηθούν», εξηγώντας ότι, συχνά πρόκειται για άτομα που χρησιμοποιούσαν ψεύτικα προφίλ.

Τέλος, η δικηγόρος είπε ότι, «μέχρι πριν από λίγες ώρες, εκτός από μία κοινωνική λειτουργός του Δήμου, δεν έχει πάει καμία υπηρεσία για στήριξη του παιδιού ή των αδελφών του».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Το πάει για θερμό επεισόδιο ο Ερντογάν;

Κολωνός: Ο 53χρονος που εξέδιδε την 12χρονη είχε φτιάξει ειδικό προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κλιμακώνει τις απειλές ο Πούτιν: Σκληρή απάντηση εάν ανατινάξουν τον TurkStream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης