Θεσσαλονίκη: Το «Smyrna di Levante» σάλπαρε για το παρθενικό του ταξίδι στη Σμύρνη - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Το «Smyrna di Levante» σάλπαρε για το παρθενικό του ταξίδι στη Σμύρνη - Δείτε βίντεο

Το πολυτελές ferry boat χωρητικότητας σχεδόν 1.000 επιβατών, θα εκτελεί το δρομολόγιο με διάρκεια 14 ωρών - Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των εισιτηρίων

smyrna-02-1140-550
Το πολυτελές ferry boat «Smyrna di Levante» σήκωσε άγκυρα για το παρθενικό-δοκιμαστικό ταξίδι από Θεσσαλονίκη για Σμύρνη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (10/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, στο πρώτο πιλοτικό δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σμύρνη, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα επιβαίνουν περίπου 50 άτομα -συγγενείς του πληρώματος- ενώ μεταφέρονται επιπλέον τρία επιβατικά οχήματα και τρία φορτηγά.

Σήκωσε άγκυρα το Smyrna di Levante


Όπως έκανε γνωστό ο τουριστικός πράκτορας Γιάννης Δημητριάδης, σε δηλώσεις του από το λιμάνι Θεσσαλονίκης λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου, το πολυτελές ferry boat “Smyrna di Levante” είναι χωρητικότητας 948 ατόμων, ενώ τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 80 ευρώ.

Thestival.gr. Σάλπαρε το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σμύρνη


Να σημειωθεί ότι το «Smyrna di Levante» θα αποπλέει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 7μμ, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και από Σμύρνη, με την ίδια ώρα αναχώρησης, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Μοναδική εξαίρεση το σημερινό πρώτο πιλοτικό δρομολόγιο και το δρομολόγιο της Τρίτης, για ένα ταξίδι που θα διαρκεί έως 14 ώρες.

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι το «Smyrna di Levante»
Κλείσιμο


Το «Smyrna di Levante» έχει μήκος 158,42 μέτρα και πλάτος 21,60 μέτρα και η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει είναι 20 κόμβοι. Στο γκαράζ του πλοίου μπορούν να μεταφερθούν 55 φορτηγά των 16μ. ή 315 ΙΧ αυτοκίνητα. Το πλοίο διαθέτει επίσης, 230 κλίνες σε διαφόρων τύπων καμπίνες, ορισμένες διαμορφωμένες ειδικά για ΑμεΑ.

Όσον αφορά στις τιμές, μία θέση στο κατάστρωμα ή στο σαλόνι κοστίζει 81 ευρώ, μία θέση αεροπορικού τύπου 95 ευρώ, ενώ τα παιδιά θα πληρώνουν μισό εισιτήριο αν είναι από 2-10 ετών. Τα νεογέννητα και τα παιδιά κάτω των 2 ετών, θα καταβάλλουν μόνο τους φόρους.

Για τα οχήματα, τα κόστη διαμορφώνονται ως εξής:

-Ι.Χ. έως 4,25 μέτρα: 150 ευρώ
-Ι.Χ. άνω των 4,25 μέτρων: 160 ευρώ.

Οι επιβάτες που επιλέγουν ταξίδι με επιστροφή, θα έχουν έκπτωση 10% στο εισιτήριο και στην καμπίνα και 15% στην τιμή του οχήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λύσανδρος Παπαθεοδώρου, ο «κύριος Λύσανδρος» του Au Revoir

Η Λευκορωσία στέλνει δυνάμεις στο πλευρό των Ρώσων για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Κολωνός: Επίτροπος σε εκκλησία στον Λόφο Σκουζέ ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης