Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν θυμάμαι την πρώτη καταγγέλλουσα», κατέθεσε η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου

Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν θυμάμαι την πρώτη καταγγέλλουσα», κατέθεσε η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου

Κλήθηκε να καταθέσει ώστε να «φωτίσει» ζητήματα που αφορούν στην καταγγελία της πρώτης γυναίκας που έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για τον βιασμό της

filippidis
«Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα στο θέατρο Μουσούρη όταν ερχόταν να δει τη μητέρα της. Δεν θυμάμαι με τι συχνότητα ερχόταν. Δεν είχα κάποια προσωπική σχέση μαζί της για να τη χαρακτηρίσω ενοχλητική ή μη ενοχλητική. Έχουν περάσει 14 χρόνια, δεν θυμάμαι», είπε σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου, η οποία κλήθηκε να καταθέσει στο ακροατήριο με απόφαση της έδρας, προκειμένου να «φωτίσει» ζητήματα που αφορούν στην καταγγελία της πρώτης γυναίκας που έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για τον βιασμό της.

Η μάρτυρας σημείωσε πως δεν είχε κάποια προσωπική σχέση με την πρώτη καταγγέλλουσα και κατέθεσε πως δεν είναι σε θέση να θυμηθεί ούτε εάν υπήρχε πρόθεση να προστεθεί ρόλος στην παράσταση «Κουζίνες».

«Το 2008 ήμουν στις ''Κουζίνες''. Ήμουν βοηθός και βοηθούσα στη μετάφραση. Ήμουν και στον ''Μπακαλόγατο''. Ήμουν και βοηθός στην παράσταση στο θέατρο Ήβη. Δυστυχώς όπως είπα και στον κ. Μίντζια την Άνοιξη που μου τηλεφώνησε δεν θυμάμαι καθόλου αν έχω πάρει τηλέφωνο την πρώτη καταγγέλλουσα. Ένας βοηθός μπορεί να κάνει και 70 τηλέφωνα την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ό,τι είχα να πω στον Ερντογάν του το είπα κατά πρόσωπο

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ, ποιητής και συγγραφέας ο 39χρονος που «έλιωσε» με το πόδι του το γατάκι

Νέα «επίθεση» Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Δεν ξέρει το πρωτόκολλο - Δεν θα πέσω στο επίπεδό του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης