Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο 39χρονος που ταυτοποιήθηκε γι’ αυτή την κτηνωδία, φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές.
Ο δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως είχε προγραμματιστεί και γι' αυτή τη χρονιά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnffc5p2ke35)
Υπενθυμίζεται ότι βίντεο κατέγραψε τον άνδρα ο οποίος αφού πρώτα ήλεγξε γύρω του ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα.
Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο.
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.