Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκρυβε 47 κιλά κάνναβης στον Μυλοπόταμο

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκρυβε 47 κιλά κάνναβης στον Μυλοπόταμο

Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες που έκυβαν τα ναρκωτικά μέσα στην πυκνή βλάστηση

Rethymno-kannabi
Με μια πολύωρη επιχείρηση η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης και ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου τέσσερις Έλληνες που έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα σε πυκνή βλάστηση, σε μια ερημική τοποθεσία σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου με σκοπό να τις «σπρώξουν» στην παράνομη αγορά.

Δύο από τους δράστες, ένας 41χρονος και ένας 51χρονος, μετέφεραν το βράδυ της Τρίτης τα ναρκωτικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, από το οποίο προπορευόταν ένα φορτηγάκι με οδηγό έναν 25χρονο και ακολουθούσε άλλο ένα που οδηγούσε ένας 26χρονος, για να τους προειδοποιούν για τυχόν μπλόκα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν οργανώσει σχέδιο για να τους εγκλωβίσουν με τη βοήθεια ανδρών των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και να τους περάσουν χειροπέδες. Κατά την έρευνα που έγινε στην υπαίθρια «καβάντζα», βρήκαν κρυμμένες δέκα σακούλες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47 κιλών και 178 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Το πρωί της Τετάρτης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα σπίτια και τα οχήματα των δραστών, κατά τη διάρκεια των οποίων κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 33 φυσίγγια, 36,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1.280 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών, τέσσερα κινητά και τρία οχήματα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση..





Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή ενόπλου σε παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 34 νεκροί, τα 23 παιδιά

Νεκρά βρέθηκαν τα τέσσερα μέλη οικογένειας που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια

Βίντεο: Φάλαινες δολοφόνοι κυνηγούν και κατασπαράζουν λευκό καρχαρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης